ubi macku
nego, iznenadjenje koje vam spremamo jest da ce mobil kasniti barem tjedan dana...ali radi jednog drugog iznenadjenja...![]()
![]()
![]()
kojeg?
cekajte malo...polako...samo znam da radimo punom parom![]()
Prije nekoliko dana netko , neću napisati tko , stavio je svima bubu u uho sa iznenađenjima u novom "Mobilu". Unatoč svim pokušajima ostali smo kratkih rukava i nismo ništa saznali. Sjetit ćemo se mi toga na slijedećem "Infu"A pozivam ostale da napišu svoje mišljenje da li je fer staviti nekom bubu u uho i nakon toga ništa ni slova . Ja tvrdim da NIJE!
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ubi macku
nego, iznenadjenje koje vam spremamo jest da ce mobil kasniti barem tjedan dana...ali radi jednog drugog iznenadjenja...![]()
![]()
![]()
kojeg?
cekajte malo...polako...samo znam da radimo punom parom![]()
A mi tu ne možemo ništa, najbolje je čekati.... ali ipak nije fer što su nam samo napomenuli iznenađenje i ništa više...![]()
Svejedno još samo 5-6 dana do novog izlaska mobila na kioske....![]()
U Karlovcu već sad kasni tjedan dana pa još tjedan hmmm moram reći da je kokurencija točnija . O kvaliteti nećemo jer se o ukusima ne raspravlja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa pretplati se pa ces dobivati na vrijeme...cak i prije...
Samo se Elektri i kurvama plača unaprijed , uz to postoji gušt šetnje do obližnjeg kafića , prolaska pored kioska itd. Shvaćaš zašto nemam pretplatu?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A ima nešto u toj šetnji. Znači počet će kao plaće u 3.maju-kasniti.Nadamo se samo ovaj broj.
Bilo bi dobro kad bi ubacili opet neku grebalicu, tako da dobijemo još pokoji mob....![]()
E vidis ovo je pravi covjek . . . . a kad cemo to saznati ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Samo malo "zimski dvobroj" znači li to da se djelatnici Mobila sramotno bogate od prodaje samog časopisa pa su si priuštili skijanje...![]()
Ma daj.... dvobroj!! Pa sad su i praznici i šta ću radit preko zimskih osim čitanja mobila??!!
... izglada da bi bilo dobro pasti koji predmet tako da imam šta radit...![]()
![]()
A znači u tome je kvaka,nadam se da će štivo potrajati do veljače,možda ga pročitam 2... 3 puta od početka do kraja.Ma imamo zato forum pa ćemo tu moći nastaviti sa informiranjem.![]()
5.12. dolazim u Zagreb i ako ne nađem "Mobil" na kiosku dolazim u redakciju. Čuvajte se!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A šta li je ono kodirano tamo??
zaboravite....
pojeftinilijsp_m: a ja mogu najaviti da smo sredili jedinu stvar koja nam se prigovarala![]()
neeeee......a u ponedjeljak cete sve znati (pogledajte na vrh stranice, banner..zar nitko nis ne kuzi?????)
Kod mene na banneru nema nista novo.Pogledat ću home page![]()
Sad sam stvarno izgubljen
![]()
NJeee,ni na hom pejdžu ništa nisam skužio da je novo(osim vijesti).
ma kaj ne vidite da vas valjaju ??
dobar grah daleko se čuje
Mislim (po baneru) da 'oće reći da će prvi izaći i da njihova (moja, naša..) ima veze sa mobilnim aparatima, naravno ako se ne varam...![]()
Niiijeee naaaam jaaaasnoooo!!!
![]()
Jel'se to meni čini ili je gore novi logotip![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Taj je logotip otkako su stavili drugi forum.Jedino je na hom pejdžu ( http://mobil.hr ) novi banner sa "mobil FORUM... .prvi forum o mobilnim komunikacijama-"
A to mi se svidjelo.![]()
Bookmarks