...hoćeš reći - je li maska s makete u dućanu kompatibilna s pravim telefonom...ostaje ti da probaš...
...inače, pod dummy mobove smatraju se oni koji nemaju operativni sustav u sebi kao Symbian, WM i sl. ...
Dakle, ako bi neko znao, jel su dijelovi poput maske(kucista)i tipkovnice kompatibilni izmedju pravog telefona i onog dummy, koji sluze za pokazivanje ljudima u ducanu?
Radi se o nokii, i to jednoj za koju je kuciste vrlo skupo, pa i se cini da bi ovak jeftinije prosao.
...hoćeš reći - je li maska s makete u dućanu kompatibilna s pravim telefonom...ostaje ti da probaš...
...inače, pod dummy mobove smatraju se oni koji nemaju operativni sustav u sebi kao Symbian, WM i sl. ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ti misliš na one mobove koji su izloženi u vipu i t-centrima ( "privezani" sa onom špagom i magnetom) i kompatibilnost njihovih maski, tj. određenog modela sa maskom tvog moba?
oni privezani su pravi mobovi (zake bi vezal komad plastike za drot s alarmom)
Makete u izlozima, sječam se da sam to promatro, su izlivene iz komada plastike, sve je na njima nacrtano. Sumnjam da su maske - "maske"...![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
hvala na promjeni naslova.
inace ako zaguglate se pojavi upravo to.
neki se mogu koristiti, neki ne za kucista, ali me zanimalo specificno za nokiu ako ko zna
...koliko sam jučer vidio, ne može, jer je mob iz jednog komada...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne,ne nemoguće je, mob je iz jednog komada i vjerna kopija je, nemoguće je bilo koji njegov dio skinuti i upotrijebiti.
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
To sam ja jos ko klinac vidio u švabiji pa mi nije bilo jasno kak niko na mazne jer tam mozes uzet u ruku a sam onda skuzio, nema to ni displaya ni niceg. Makar kod nas bi i to ekipa krala da moze...
Bookmarks