Kao prvo, nadam se da sam pogodio forum ili podforum, pa ako nisam ispričavam se moderatoru i nadam se da će ovu temu preusmjeriti na "pravi put"...
Evo, ovaj software, tj. Flash Lite 1.1 Color Screen Light poklanjam vam, tj. Piranha Studio vam ga poklanja besplatno.
Ako ga želite staviti na svoju stranicu kao dowload ili na svoj blog, možete, ali volio bi to prvo znati, pa vas molim da mi javite na PM ili na mail:
info@piranhastudio.com
Za većinu ostalih stvari postoji i ReadMe.txt file, pa si možete pročitati više.
Ovaj programčić napravljen je upravo i to samo zato što je na jednom forumu bilo govora da mobitel tj. blic na mobitelu posluži kao lampa i netko je dao link za isti ovaj program što sam i ja napravio (taj progam je u Javi - ovaj moj je u Flashu), ali totalno me razočarao i poludio sam, jer mi je svjetlio sam preko 50% ekrana.
U biti, ovaj program vam služi na način da vam vaš ekran mobitela služi kao lampa, pa imate izbor od 6 boja, koje možete staviti, pa vam onda tako mobitel u mraku i svijetli.
Boje su:
- Bijela
- Crvena
- zelena
- tamno plava
- žuta
- svjetloplava
Napravljen je u Flash Lite 1.1 i primarna veličina ekrana je 176x208 pixela, no aplikacija je "rastezljiva" proporcionalno prema dimenzijama vašeg ekrana.
Ovaj program kompatibilan je sa SVIM FLASH LITE 1.1 MOBITELIMA, znaći večina mobitela sa Flash playerima. Mislim da nebi bilo zabune, slobodno si skinite i probajte. Ne može se ništa desiti osim poruke "File not suported" ili tako nešto.
Boje su preko cijelog ekrana, znaći boja je na 100%, osim na nekim modelima neće biti 100%, npr. kod N95 boje će biti oko 80% do 90%.
Ovdje je link, pa si ga sami skinite i ispobajte.
Color Screen Light
Nadam se da će vam se svidjeti i da ćete uživati.

Odgovori uz citat

Bookmarks