POstoji li program koji onemogućava sakrivanje broja za dolazne pozive?? I postoji li offline GPS??
POstoji li program koji onemogućava sakrivanje broja za dolazne pozive?? I postoji li offline GPS??
Rekao bih da su negativni odgovori na oba pitanja...![]()
cekaj ti nebi htio da ti se prikaze ko te zove?pa postoji jednostavan program...zove se kamenom po ekranu...sto posto neces viditi ko te zove...a sad ozbiljno...ja nikad u zivotu nisam cuo da postoji taj progaram niti da bi itko htio neznati uvijek ko ga zove...a gps koliko ja znam ti ne trosi internet vezu tj. ne naplacuje ti se to...to je besplatno...naravno GPS a ne GPRS...pretpostavljam da bi ti htio samo pregledavati karte jeli?a to se valjda moze
on bi htio vidjeti sakriveni broj kod dolaznog poziva, za to ne postoji program jer se broj ne sakriva u telefonu, nego na centrali, ali probaj pitati operatera pruza li tu uslugu i koliko naplacuje
offline GPS? malo ti je nejasno pitanje, ali ako mislis na pregledavanje karte bez gps prijemnika onda moze
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
hvala,
mislio sam na offline GPS tj. da netreba spajanje na net (imam web'n'walk il gprs svejedno) i da se ne spaja prek ničega tok! i btw može li se samo karta pregledavati ili te može "voditi" ??
Bookmarks