Cijenjeni forumaši, osobno sam nažalost svjedok i to na svojoj koži potpunom potopu raspoloživih kapaciteta ISKON mreže a unutar duo usluge.
Početkom trenutne akcije Obitelj i Surf smo svjedoci totalnog kraha ISKON usluge duo i isti se manifestira padovima brzine neta, nemogučnošću uspostave poziva i enormnim pogoršanjem traceroute rezultata na bilo koje destinacije na webu.
Situacija je svakim danom sve gora i gora a najgore je u večernjim i podnevnim satima kada se najviše ljudi kači na net.
SZK Iskona naravno sve odbija i opravdava se nekvalitetom parica i sličnim glupostima te izjava stila da se to kao dešava samo vama i kako to mora da nije istina isl.
Uz malo truda i obilato korištenje poznanstava i veza sam saznao da je situacija sa kapacitetima i linkovima kritična, ako ne i gore te da je trenutno u tijeku akcija da se što je moguče više ljudi isključi iz mreže i to na taj način da se svima nudi kao sporazumni odlaz iz ISKON mreže bez naknade po ugovoru.
Trenutno sam osobno u traženju moguće alternative za telekom riješenje i mislim da će mi uskoro biti u OS dostupna Metronet meža i mislim daću lagano k njima, jer ovdje je svakim danom situacija sve gora i gora a uopće nije čak ni u planu povečanje kapaciteta!!!!!
Ljudi, sretno vam svima!!!!

Odgovori uz citat

Ja još ovdje u stanu nisam od zamjene modema primjetio ijedan problem kod korištenja interneta. Za telefon ne znam jer ga koristim tri puta godišnje.

Bookmarks