U mobile phone monitor mi normalno prepozna mobitel, i disc to phone mogu koristit ali u Sony Ericsson File Manager mi pise da phone nije conected i nikak da to osposobim. Kaj trebam napravit da mi se phone conecta u Sony Ericsson File Manager-u?
U mobile phone monitor mi normalno prepozna mobitel, i disc to phone mogu koristit ali u Sony Ericsson File Manager mi pise da phone nije conected i nikak da to osposobim. Kaj trebam napravit da mi se phone conecta u Sony Ericsson File Manager-u?
to i mene zeza, bas sam sad htio postaviti topic. komp mi prepozna mobitel, ali program nece.. zasto? pomalo sam ocajan, jer idem na put sutra, a hocu nesto pjesama prebaciti.
inace radi se o SE w800i.
P.S. imate preporuciti neki drugi program mozda, da ga isprobam, mozda ce raditi kak spada.
Za File Manager mobitel postavite u Phone Mode! Samo za Disc2Phone koristite File Transfer mod. File Transfer mod vam omogućava da mobitel koristite kao USB Disk. S druge strane Phone Mode je za korištenje ostalih SE-ovih programa uključujuči i SE File Manager. Ako ima još kakvih pitanja, pucajte.
Phone Mode
Synchronize now, Sync manager
File Manager
Communication Center
Image Center
Image Editor
MMS Home Studio
File Transfer mode
Sony Disc2Phone
Adobe Photoshop Album SE
Quick Time Player
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Zaboravio sam napisat imam w810i! U phone modu mi je ali kad otvorim Sony Ericsson File Manager i dalje mi pise not conected!
a kaj to tocno znaci da je phone modeu?![]()
Kad spojis mobitel na komp pita te dal oces Phone mode ili File Transfer mode? a DJ DeVelox ti je napiso cemu kaj sluzi
To da je u Phone Mode znači da je mobitel spreman za sinkronizaciju i korištenje sa SE programima. File Transfer mode prebacuje mobitel u upotrebu kao da je obični USB Disk, gubiš svaku mogućnost sinkronizacije ili rada s mobitelom kao takvim jer on postaje USB Disk.Izvorno postao SrKi
Pa probaj ga reconnectati par puta, zatvoriti PC Suite skroz pa ponovno otvoriti i tako... Meni se na W900 isto nekada događa da je mob uredno spojen kablom ili bluetoothom, ali jednostavno mi File Manager napiše Not Connected. Obično u krajnjem slučaju pomaže reboot, a ako ni to ne pomaže onda stvarno ne znam. Evo imatic je nedavno kupio W810 i sve mu radi koliko ja znam i u Phone Mode i u File Transfer modu. Kod mene sve funkcionira, ali kažem, ponekad zna zapeti kao "Not Connected" dok je u Phone Modu.Izvorno postao igiskor
Nego, za čega ti treba SE File Manager. Ako je samo radi prebacivanja Fileova spoji ga u File Transfer modu i kroz My Computer prebaci što trebaš.
Napominjem da na mom W900 i imaticovom W810 sve uredno radi tako da ako problem ostaje i nakon rebootanja i reconnectanja onda je to nešto drugo.![]()
E, još sam zaboravio napomenuti da ako ti u PC Suiteu kaže da mobitel nije spojen odi na onu malu ikonicu gore lijevo. Onaj wizard za spajanje mobitela. Prođi taj wizard ponovno kao da prvi puta spajaš mobitel. Meni je to pomoglo kada me Bluetooth nešto zezao pa mi je isto kao i tebi, iako je bio spojen napisao "Not Connected" i nisam ništa mogao raditi s njime. Dakle kroz onaj wizard ponovno prođeš kao da ga prvi puta spajaš na komp. Meni je to dosad ispravilo svaki problem i mobitel bude uredno prepoznat i radi bez problema i sa SE File Managerom.Izvorno postao igiskor
E da me ubis vise nemogu naci taj wizard za spajanje
Imam problem. Nikako se nemogu connectat na File transfer mod. Instalirao sam sve potrebne programe (Quicktime, Adobe photoshop album SE, dick2phone) al stalno mi pise Not connected. Sto puta sam bio na onom wizardu spomenutom u prijasnjim postovima al nikako da uspijem. Ima li tko kakvih ideja.
Guns n' Roses rules!
Bookmarks