Preporučam da se ostaviš Nokia navigacije i pogledaš PPC izbor.![]()
![]()
Pliz do not ...&
![]()
zbog slijedeceg pitanja![]()
![]()
Naime, zanimljiv mi je 6110 Navigator ali me iznenadilo saznanje da karta koja postoji u mobu, dakle Nokia Maps za RH ima samo 4 grada - je li to tocno?
Mislim - nisam pretpostavljala da ima ulice u Mrdusi prestupnoj, ali ono.... da mi isplotira put od Zagreba do neke tocke na moru svakako...![]()
![]()
Ili recimo - veci gradovi u RH - tipa Varazdina, pa kako to nije pokriveno?![]()
![]()
![]()
Preporučam da se ostaviš Nokia navigacije i pogledaš PPC izbor.![]()
Vidi... uz taj mob dobijes Route66 i Nokia Maps. R66 je najbolji kod vicih gradova, a cetiri najveca ima najbolje pokriveno. Ima on i ostatak, no izvan gradova je dosta slabo. Kad kazem slabo, mislim na to da nema manjih ulica, adresa i slicno, no vjerujem da su upisana i zadnja sela.
NM nije los u gradovima (dapace, dobar je), no za razliku od R66 ima nesto detaljnije ove manje-srednje gradove tipa Varazdin.
U principu je sve pokriveno, samo ne detaljno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Hmmm.... Ali meni zapravo i nije bitno doći u Babinu Gredu sa 2 ulice da me dovede pred kućni prag - meni je bitno da mi može pomoći oko plotiranja smjera recimo ako idem iz ZG u VŽ u neku ulicu ( ne ono: pred kućnim pragom tuli STOP!).
Ili recimo da mi može predložiti povoljnu rutu ako idem u neko mjesto na obali - da me dovede pred pa lako tamo pitam....
Ono što je moje pitanje zapravo: je li bolje uzeti 6110 Navigator uz postojeće mape i interni GPS modul ili uzeti E65 uz eksterni GPSc modul i TomTom kartu?
Može li TomTom karta ići na Navigator?
Meni je E65 bolji mobitel, no za GPS rjesenje je bolji 6110 Navigator. Na njega isto mozes staviti TomTom.
Za ovo sto tebi treba, oba programa nude.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Meni samo činjenica što ima WLAN je dovoljna da donese prevagu![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks