Što je potrebno:
- Zaključana Motorola V3x (Napomena!! – Ovaj vodič je samo za 85.9B_E5P)
- Flash & Backup 3
- Motokup 0.2
- RSA Removal Patches
- Unlock Patch
Što još može bit potrebno ( za Unlock) ;
- Seems by L4c
- Program Advanced seem editor ili sl....
Kako maknuti RSA –
Downloadajte ovo: Cor3Patches V1.2
1. Odaberite postavke koje želite i verziju vašeg bootloadera.
2. Pritisnite "Build" tipku i gotovo,Reflash je kreiran
3. Sad, morate ga flashati sa MotoKup 2.0 (ne koristiti drugi program!!!!!)
Kako flashati sa MotoKup-om?:
1. Download i instalirajte MotoKup. OVDJE
2. Download i instalirajte drivere OVDJE
3. Ugasite telefon.
4. Izvadite SIM karticu i mem karticu (ako je unutra)
5. Priključite USB kabal dok držite tipke * i # zajedno,jer će se telefon sam upaliti..Tako ga,naravno dobijete u bootmode....
6. Otvorite MotoKup.
7. Otvorite Reflash koji je kreiran pod točkom 2.
8. Pritisite "Start Upgrade". Prosec bi trebao trajati nešto manje od 5 minuta,uglavnom....
9. Kad je proces uspješno gotov,zatvorite MotoKup, odpojite kabal,stavite SIM karticu unutra i koristite telefon....
Unlocking
1. Odaberite Backup Address.( Ponovu u MotoKup-u)
2. Odznačite sve osim CG1 (Firmware)
3. Pritisnite “Start Backup”
Skinite OVAJ patch i raspakirajte ga gdje vas volja! Sad otvorite Flash and Backup 3
4. Odite na The Firmwares tab
5. Pritisnite “Select File”
6. Otvorite backup file,u ovom slučaju nek se zove ,recimo V3X_CG1
7. Pritisnite Open
8. Zatim na “Apply Patches” box.
9. Sad pritisnite select patches
10. I zatim add.
11. I otiđite na mjesto gdje ste raspakirali patch i stisnite open!
12. Zatim OK.
13. Nakon ovog je vrlo jednostavno,ako ne želite flashat sa F&B 3, možete otić na Save it as a *.SHX i flashat sa MotoKup-om ili jednostavno pritisnete “Quick Flash” tipku i Flash and Backup će to obavit......
Kad je flashanje gotovo,restartajte mob sa drugom (nepodržanom) karticom unutra..I nebi više smijelo tražit onu Subsidy zaporku,nego jednostavno uć dalje u mob... Ali...ako i dalje traži..........NASTAVITE ČITATI!!!!!!!!!
Ako vaša V3x i dalje nije unlockana,a uradili ste sve što gore piše, Ove seem-ove.
- Type in the seem box 01c3 and in the record box 0001; Now click load from file and load 01c3_0001.seem; then click save to phone.
- Type in the seem box 01c4 and in the record box 0001; Now click load from file and load 01c4_0001.seem; then click save to phone.
- Type in the seem box 015c and in the record box 0001; Now click load from file and load 015c_0001.seem; then click save to phone.
- Type in the seem box 015d and in the record box 0001; Now click load from file and load 015d_0001.seem; then click save to phone. – I zatim restart fon....
I gotovo je.... Sad je Subsidy zaporka resetirana na tvornički kod.......: 00000000
Ovom metodom sam ja uspio unlockat svoju V3X i provjereno radi,bar je kod mene radilo!!!!! Sve ostalo na vašu odgovornost....

Odgovori uz citat
Bookmarks