aplikacije treba potpisati prije instalacije (velik broj njih) a za detalje oko toga pogledaj u sticky .... nekad pomogne i ako datum na mobitelu vratiš za jednu godinu ili slično , instaliraš aplikaciju , i vratiš datum na stvarno stanje .....
![]()
predigru ovog posta mozete vidjeti na jednom drugom mjestu
prilikom pokusja instaliranja programa stvari su zavrsile sa:
a) Pogreška s potvrdom. Obratite se....
b) Sigurnosno upozore......
ak neko ima koji program za skidanje screena na nokiji koji bu se instaliral
bez gornjih upozorenja moze ga poslat na moj mail. Ja bum taj programcic koristil
da vam u sljedecim postovima zornije prikazem zgode i nezgode u krocenu mog novog elektronickog ljubimca
... a ja sam za 1. ZX SPECTRUMA prodal bicikl i Zorki 4 fotoaparat!
aplikacije treba potpisati prije instalacije (velik broj njih) a za detalje oko toga pogledaj u sticky .... nekad pomogne i ako datum na mobitelu vratiš za jednu godinu ili slično , instaliraš aplikaciju , i vratiš datum na stvarno stanje .....
![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
-glede potpisivanja mi jos nis nije jasno ali bumo i to savladali kada na to dodje red
-kako mi niko nije nista poslao morao sam se sam potruditi i rjesiti prvi korak tj pronalazak freeware skidaca ekrana koji se bez suvisnih pitanja instalira i lijepo radi. sve je bilo bas tako, cak su autori tak su posteni da daju adresu na koju treba prijavit ako ti je neko pokusao program uvali za lovu
-program se zove ScreenShot (a kako bi drukcije), a mozete ga skinut i sa mog srvera ovdje
ovako izgleda ikonica u menijua ovako ga se aktivira
pozdrav svima, javim se opet kada rjesim slijedeci korak: GLEDANJE DIVIX-a na nokiji
sve sugestije ili pomoc su dobrodosle kroz forum ili na mail.
Evo ti jedna tema di imaš dosta aplikacija za N73 i ostale symbiane:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8358
također, tu ćeš nać i Divx player za N73
točnije ovaj post: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8358
ako pak tražiš neku aplikaciju za svoju N73, onda pitaj u slijedećoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11900
I btw: ako nađeš neku korisnu aplikaciju (kao recimo taj Screenshot), onda slobodno u prvoj gore navedenoj temi, napišeš post o kojem se programu radi, što program radi i staviš link od kud se može skunut taj program. (a i neka slikica programa bi bila dobra)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
-hvala IWEKU & ICI kaj su mi pomogli!
-niko nece mene starog bedaka za ruku vuci i na tanjuru mi slati programe pa sam tako i divx-a moro skinuti sam. ima ih more a meni se cinili da su svi isti. no ja sam jednog skinuo i taj je bio naravno pogresan jer mu je istekla nekakva licenca. ali zelja je bila prevelika pa sam primjenio iwekov recept sa pomicanjem datuma unatrag. i stvar je uspjela! koja milinica gledati netom na divx konvertirane obiteljske proslave na nokijia tek ostali klipovi
i video materijali koji su uzdrmali naciju.....ne! nema toga na mom srveru
-program se zove DivX Player (a kako bi drukcije), a mozete ga skinut i sa mog srvera ovdje
ovako izgleda ikonica u menijua ovako njegov meni
-sa pritiskom na * otvara se full screen koji se automatski okrece, ima jos par jednostavnih komandi, ali savim dosta za gledanje malih video isjecaka
-ekran na N73 je sasvim dovoljno velik za omladince dok ljudi mojih godina trebaju ocale
PS. nakon povratka datuma na 2007 STVAR NARAVNO NE RADI![]()
pozdrav svima, javim se opet kada rjesim slijedeci korak: ANTIVIRUSI na nokiji N73
-javio se nije niko, shodno tome zahvale idu na: niko
-malo sam zauzet nekim drugim poslovima pa sam manje traziopo internetu i piskarao ali strah od virusa je ucinio svoje i odluka pala: instalirat cu UMUScan
-programcic sam skinuo sa originalne stranice proizvodjaca a daju 30 dana trial
kao i obicno mozete ga skinut i sa mog s srvera ovdje
-program se fino i bez suvisnih pitanja instalira....
....ovako izgleda ikonica u menijua ovako mu izgleda menu
u „aboutu“ pise ovoa ovo sam zelio vidjet
pozdrav svima, slijedeci korak trebao biti GPS ali nakon sto je dosao mjesecni racun od T-COM-a i na njemu dvije stavke GPRS-a
(za ime bozje pa kaj sam stisnul!!!!)![]()
slijedeci korak ima naslov :
KOLKO BUM JA TO PLATIL T-COM.u???
Ne kužim, na što se odnosilo ovo: Koliko će te platiti T-comu ??
T-com a niti t-mobile nemaju veze sa apliakcijama koje su instalirane na mobitel, osim ako se preko neke aplikacije spajate na wap, pa će doć u mjesečnom računu stavka pored koje piše GPRS ili nešto sično.
Što se GPS_a (navigacije) na N73 tiče, o tome se pisalo u nekoliko tema ovdje na forumu, pa malo ptražite...
Evo neke od tema vezane za GPS (navigaciju)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44270
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45357
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
bas me to i brine!
koliko bu to prometa na koncu i dali ja mogu striktno kontrolirati taj promet
i dali neke aplikacije automatski rade update (baze na antivirusu recimo)
meni laiku se cini da su tak pametan os i igranje sa aplikacijana mobiju idealna kombinacija za nabijanje troskova...eto
Bolinoga(lol koji nick hahah)
ne znam jesam li u off topicu ali..interesantan ste mi forumaš! to moram napomenut 8)
dakle! 1. čemu divx player? imate smart movie? mislim bar sam se ja još od prvog symbiana(N-gage) navikao na Smart movie player..a naravno i na Smart movie converter..
2. Čemu onaj Umuscan?
pa na N73 već postoji antivirusni programčić...u "APLIKACIJAMA" f-SECURE(DODUŠE..MOŽETE DOWNLOADAT update SAMO MJESEC DANA..NAKON TOGA možete koristit odnosno skenirat sa njim......ali ja ga već drugi puta koristim(formatiro sam mob pa sam skonto da šljaka i ta druga instalacija.....skinio sa njihove stranice)
no...Update! jednom mi je skinio i evo već mjesec dana ništa..dakle..nema se tu za sada što skidat...još!
@Ico-lijepo za onaj prvi link...mislim..gledao sam ja to i prije ali ne vidi se koji je za S60 3 generacija.gledam po datumima postanja..lol ili negdje eto ipak piše..heheh!
@Bolinoga-tamo gu postu tvom o umuscan antivirusu,pored toga imaš ikonicu Karte! kakve su to karte??
ne znam jel smijem stavljat link ali ovo sam upravo djevojci slao neke bitnije programčiće što je zatražila..
pa evo i tebi da se malo poigraš!
ne znam jel smijem ovdje stavit 8) ustvari evo ti na PP pošaljem!
Zadnji uredio Ico : 08-10-2007 u 09:17 Razlog: spojeni postovi
mama ti sestra!
Evo link za smartmovie player http://pocketmovies.cz/2006/12/22/sm...n-3rd-edition/ kod za registraciju je 0000,sto se tice nativirusa na mobu sta ce ti to sam ti usporava mob,ja sam dosad na mobu instalirao preko 100 programa i tema i nikad nisam naletio na virus..
2 faber: karte su "Maps" program sa www.smart2go.com
Ja sam maloprije instalirao tomtom i eastern europe i sve radi besprijekorno (bez gps prijamnika zasad), instalacija je skroz jednostavna, zapravo sam se iznenadio koliko je to jednostavno.
samo da pozdravim društvo : Syyy, sonyck, ::diaboliq::, i posebno FaberOSK,
upravo sam se vratio sa jednog djecjeg rodjendana (bolinoga voli djecu)
preletio vaše postove i evo kratih odgovora:
1. mape su smart2go (instalirano al ne do kraja ispitano)
2. divx je zato jer za druge neznam (zapravo imam severinu u divx![]()
)
3. a virusa se bojim eto (na pc-u sam prosao dialere na dial upu i mailing trojane na dsl pa pusem na hladno)
a glede moje sadašnje teme-
zanima me koliki su vam bili troškovi moba vezano za prijenos podataka
i dali je bilo prometa koji se pojavljivao neocekivano i nekontrolirano
slika današnjeg slavljenika napravljena nokiom nalazi se ovdje
a moj omiljeni ton za poruku ovdje
E stvarno je ovaj ton za poruku zakon![]()
Sto se tice prjenosa podataka ja nisam imao nekih problema s tim,platio sam ono sto sam potrosio i gotovo,jes da je skupo ali et...ma antivirus slobodno izbaci iz moba jer je stvarno nepotreban,nije to tak zanimljivo hakerima kao na kompu....
kolko se potrosi?
aha! a ja eto mislio da nisi dobio programčiće dakle jesi? ajde super!
e sad..što se tiče podataka! maa...ja koristim 099 broj za web n walk....
a 095 koristim za mms recimo..koji mi je besplatan ako šaljem unutar mreže...tako da non stop curi šaljem slike...lol!
vidit ćemo kako kasnije....
mama ti sestra!
evo ima ravno mjesec dana kada sam zadnji put bio na ovom forumu
bilo je nekih drugih poslova koji su me okupirali
- za vašu informaciju moja poklonjena N73 je još živa i citava
- naucio sam postaviti one touch dial
- naucio sam i kako se pojacava ton kod dolaznih poziva
- dosao je i prvi racun od t-coma
- trošak mreže cca 10 kuna
mozda me to ohrabri da se dalje igram sa instaliranjem programcica![]()
a kaj ima inace novoga ?
Bookmarks