Ugasi i upali mob. i neće je više bit![]()
Pozdrav!
Imam jedno pitanje vezano za k750i... Koristim jednu slicicu kao pozadinu... No, ja sam tu slicicu slucajno bio obrisao tijekom oslobađanja memorije na mobitelu. Ona meni i dalje stoji kao pozadina makar nje nema nigdje u mobu. Pa me sad zanima dali je ikako moguće izvuć tu slićicu iz moba, jer sigurno negdje mora postojati kada se prikazuje... Nebi htio izgubiti tu slicicu jer namjeravam stavit software od w800...
Unaprijed Hvala!
Ugasi i upali mob. i neće je više bit![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Hoće bit će koš na pozadini... Tak već imam više od pola godine... Tak sam isto slučajno i trenutnu temu obrisao, ali je sve još uvijek tu...
ne vjerujem da mozes izvadit tu sliku
ona bi trebal biti spremljena negdje u "ramu" mobitela (a to ne mozes skinut)
ali kad napravis master reset, slika ce ti se vjerojatno maknut
radije uslikaj sa screenshot elfom pa pitaj jel ima ko tu sliku
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sigurno nitko nema takvu sliku jer je jedna osoba na njoj...
U svakom slučaju... Hvala vam svima...
EDIT:
Malo sam razmišlajo i shvatio da je slika vjerojatno u nekoj trajnijoj memoriji jer sam ja palio i gasio mob jako puno puta. Cak sam i vadio bateriju, ali je slika uvijek ostala. Da je u ramu mobitela vec bi odavno nestala.
Ja sam napravio backup gdfs-a. Je li moguće iz njega izvlačiti takve neke stvari?
Ili pomoću xs++ - a ili setool-a?
Hvala!
Zadnji uredio ravilov : 25-05-2008 u 14:43 Razlog: koristi gumb EDIT!
Nećeš se usrećiti s backupom gdfs-a, nema tamo ništa tome slično.
Potraži sliku preko FAR managera, vjerojatno znaš kako si je nazvao.. Iako mislim da ti slika i dalje negdje postoji, možda si je integrirao u temu, možda negdje u telefonskoj memoriji..?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam tu sliku slucajno obrisao kada sam više slika prebacivao iz memorije uređaja na memorijsku karticu. Nisam gledao koliko memorijska kartica ima još slobodnog mjesta. Ona je bila puna te mi nije prebacio tu i još par slika. Ja sam mislio da je te sam ju obrisao. Kasnije sam si čupao kosu kak nisam skužio...
Gledao sam ja u memoriji telefona, al je nema...
Probati ću sa FAR managerom...
Ima tko još kakvu ideju?
EDIT:
Probao sam sa FAR managerom, ali mi javlja neki error. Mobitel mi ocita i vidim dva foldera: FLASH i FS. Kliknem na neki od njih kao da ih otvorim i dodje mi neki script error. Zna tko kako to popraviti?
EDIT:
Ima tko tu najnoviji flash plugin za FAR?
Mozda je u tome probelm...
Molim vas ako netko ima neka stavi... Jer ja sam pretrazio cijeli net skoro i nisam nasao...
Hvala!
Zadnji uredio ravilov : 25-05-2008 u 14:43 Razlog: koristi gumb EDIT!
@roby124,
Kao prvo, koristi gumb EDIT umjesto da otvaras stalno nove postove.
Kao drugo, prouci pravila o naslovima tema i ubuduce ih se drzi. Ovaj put cu prepraviti naslov, ali drugi put bi ti tema mogla zavrsiti u smecu.
Kao trece, ako si otvorio temu o pozadinskoj slici, onda ne mozes u istoj temi pricati o flashanju, FAR pluginima itd. Postoje posebne teme za to, pretrazi malo. Takodjer, ne znam kako si to pretrazivao pa nisi nista nasao, jer dovoljno je pretraziti ovaj i mozda jos se-nse forum, pa da nadjes sve sto ti treba.
Sry na svemu... trazio sam malo prek googlea. Nasao sam svasta ali sto meni ne radi pa sam zato tu pitao dali ima netko... Sorry...
BTW. Zna li netko kako dobiti tu sliku? Molim vas javite ako znate... Hitno mi je...
pokusaj ovako... ubaci na mob elf-ove... i pokreni onda onaj screenshoter! i dobit ces sliku... onda samo malo jos dorade... i eto ti je...
naravno ako ti je na wallpaperu!
###1410989180026
Bookmarks