Na zalost, ljudi koji su dodjelili kaznu, jasno su deklarirali, da posto se radi o vrijedjanju, zalba na istu nije moguca.
Ipak, proslijediti cu ovo u skriveni dio foruma, a o rezultatu cu obavijestiti ovdje.
dao sam savjet svi me popljuvali.
Htio sam svima da pomognem svi mi se izrugali.
Bili ste mi najdrazi foruma na svjetu sada ste mi najgori.
Jos ste mi i ban dali.
Ako imate imalo srca u tjelu,skinuce te mi ban.
U suprotnom odlazim zauvjek sa foruma.
A tim koji se zove ****** ***********(nesmijem reci ako vas zanima obratite se na msn) ce da sruse server u roku od 5 dana.
Zbogom.
Svima koji me trebaju neka se obrate meni na msn:siemenscx70@hotmail.com
Posljednji posjet clana SiemensCX70: danas u 22:27
Na zalost, ljudi koji su dodjelili kaznu, jasno su deklarirali, da posto se radi o vrijedjanju, zalba na istu nije moguca.
Ipak, proslijediti cu ovo u skriveni dio foruma, a o rezultatu cu obavijestiti ovdje.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Raspravom provedenom u skrivenome dijelu foruma utvrdjeno je da nema niti argumenata niti razloga da se dodjeljena kazna smanjuje.
Pored navedenoga niti zalba na kaznu nije napisana prema pravilima foruma, sto je samo po sebi vec dovoljno da bude odbacena.
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=82&a=42
Odluka je tima koji vodi forum, da se zalba odbija, i da kazna ostaje takva kakva je dodjeljena.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks