Evo kako mi je ovo ve drugi put da imam isto sranje neznam sto da vise radim I koga treba tuci!!
Pokusavam spojiti mobitel kao modem jer mi je to jedini izvor malo brze veze. I probao ja spojiti blackberry.Procitao sto I kako,I ja tako napravim I spojim se.Sve super divno krasno 3 dana. Treci dan idem se spojiti I na spajanju na kraju mi izbaci neki PPP error. I lud bjesan nikako to srediti. Probam na nokiu 6310i, I na njoj se spaja bez problema,ali je veza sporija od 56K. I odustao ja. I sad kupio novi mobitel, QTEC 9100,I probam ja sad njega spojiti I radi sve super divno krasno! ja happy dok nije proslo 5 dana I evo opet isto sranje!!! Neznam vise sto da radim I u cemu je problem,nisam nista prckao ni mijenjao kao ni prvi put! Ocito t mobileu smeta sto ja zelim potrositi tih ruznih 1gb prometa umjesto da potrosim 20ak ko inace.
Jel netko imao mozda slican problem? Mislim da stvar nije u kompu jer probao sam na vise kompova.A neznam ni da je u mobitelu jer evo crklo na 2 mobitela a QTEC ima bas za namjestiti da se prebaci da bude modem.

Odgovori uz citat

Bookmarks