![]()
Sta mislite do koje ce rezolucije ic?
Oce li kakve nove stavri ugrađivat u naše ljepotane npr. mali projektor, male cd-romove!?
![]()
Sta mislite do koje ce rezolucije ic?
Oce li kakve nove stavri ugrađivat u naše ljepotane npr. mali projektor, male cd-romove!?
a neznam...al sad ja mislim da ce ici do 7.2 ili 10 i onda ce opticki zoom poceti stavljati sto posto
Nevidim smisao ove teme jer tehnologija iz dana u dan napreduje i za par godina mozemo ocekivat svasta na mobovima...mislim da bi ovakva tema presla u debeli off![]()
Po Meni Ce Napredak Biti Jako Velik Za Koju Godinu I Svakako Mozemo Ocekivati Da Ce Mobitel Mnogima Zamijeniti Fotoaparate,bar One Jeftinije.
vjerojatno hoceju (za 10-15 godina barem se nadam)ako bude za 10-15 godina onda cu vjerojatno biti ziv ako me ne pogazi auto!!!![]()
ne vidim smisao ove teme, i mislim da joj nije mjesto tu ali...
mislim da ce vrlo brzo doci do 10mpx i opticki zum ce biti sasvim normalna pojava.... a projektor vec ima u nekom mobitelu ako se ne varam, mislim da sam to negdje vidio..
----------Sony Ericsson----------
Zatvaram ovu temu jer joj ni ja bas ne vidim smisao, a ionako ne spada bas pod SE nego prije pod npr. Mobilni Telefoni - općenito.
![]()
Bookmarks