pozdrav svima!
svoju 6680 koristim kao mp3 player sa HS-23 slusalicama. koristim mplayer (onaj player od n70 cini mi se) i odlican mi je, ali mi je zvuk na slusalicama dosta tih. jel ima kakvo rijesenje za poglasnjat zvuk?
pozdrav svima!
svoju 6680 koristim kao mp3 player sa HS-23 slusalicama. koristim mplayer (onaj player od n70 cini mi se) i odlican mi je, ali mi je zvuk na slusalicama dosta tih. jel ima kakvo rijesenje za poglasnjat zvuk?
E, za 6680 skini si Viking player. On naprosto rastura od jačine.
Svi drugi su niš koristi.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
probao sam, al glasnoca na slusalicama mi je uvijek ista s tim jos da je taj viking sav usporen pa cak i da je malo glasniji nebi ga koristio...
Naravno, u equaliseru namjestiš sve na maksimum. Opet isto?
Meni je radio na dvije 6680 i stvarno, do sada je bio najjači. Nikada od tada nisam imao takav music player na mobitelu. Doslovno sam mogao lupati svom snagom rukom o ruku ili gdje već, a ne bih ništa čuo. Sada čujem upaljač kad pripaljujem cigaretu.
U Mobisu!
daj mi sam reci koju si verziju koristio? ja sam probao zadnju (3.60) koja je jako usporena i nema equaliser...
E, jbg!
Ostalo je sve na starome laptopu, tj. izbrisao sam. Znam da nije bila zadnja inačica. Mislim, ali samo mislim da je možda bila verzija 3.1.
U Mobisu!
ok, hvala na pomoci
![]()
Bookmarks