Ovo je najstrašnije kaj sam vidio čuo i sve o Tošeu....
uđite u pisanje sms poruke, zatim uključite T9 na hrvatskom jeziku....
i tipkajte da pomoću T9 ispišete riječ Tose!!!!
Vidjet ćete rezultat..
..naravno velika većina Vas zna za broj 26!!!!!! jesam u pravu??
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
utipkam tose i ispise se tose..kaj bi trebalo bit?
★★★★★
gluposti nista drugo...
slucajnost ili sudbina
napravite to isto sa svojim imenom, pa cete vidit![]()
nije da ne vjerujem u to, ali da nije poginuo tad, o tome se nebi pricalo...
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
meni pise umre ,i to je jedina opcija , dakle nis drugo mi ni ne nudi.mogo bi nes sam unjet , doduse.
joj to su gluposti, slucajnost jel.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
tose balkanski tupak, jos malo pa ce se i o njemu pisat teorija i sranja i na kraju ce ispast da je vlada za to kriva isto kao i za tupaka.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
bahti zapravo ne pises TOSE nego bas pises Umre
slova su na istim brojevima![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
da meni ispiše umre
★★★★★
UPOZORENJE: sljedeći ispad o političo-rasno-ratnim istupom zatvaram temu i dajem godišnji na 15 dana.
morat cu se slozit , previse se napouhava ta prica.di god dodjem , poglavito kod zenske počulacije (vidim ovdje nije tak ok) svi ono jooj si cuo kaj je bilo s toseom , tose ovo tose ono . svaki drugi dan pogine netko mlad kod nas , jos mladji od njega ,i jedva dobvije rubriku u crnoj kronici.
sorry frende , nemam ja nis protiv tose-a , al ono ---
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Stvarno spooky...
R.I.P.
Sad ja pišem svoje zadje na ovu temu, barem što se off-topica tiče..
Ovo sam postavio čisto da se vidi kakva slučajnost se može desiti, i što blesavi elektronski aparat može :-)
Slažem se da je s tom pričom pretjerano u vezi pokojnog Tošea, ali nisam ja taj koji o tome piše ili priča... Jadan čovjek mlad je poginuo, kao što smo čuli i od pbreakera takve se tragedije dešavaju nažalost svakoga dana na našim cestama, pa se za njih niti nezna... Jedino "poznati" procure tako u medije..
Prema tome neznam zašto su se uopće neki ovdje našli mene prozivati i pametovati, pogotovo mlađi od mene ni manje ni više nego 7 godina, te spominjati domovinski rat za čijeg trajanja čak nisu bili ni živi. To je stvarno apsurd....
Zadnji uredio xlr : 26-10-2007 u 19:30 Razlog: obrisan qoute obrisanog posta
ma da nacitala sam se toga po blogovima.Meni je isto zao sto je poginuo,za svaki zivot,a pogotovo mlad.Ali necu tu sad radit patologiju kao neki.
Kaj se tice ovih brojeva,mozes povezat,ali pitam vas ko od vas zna makedonski,mislim halo.Dalje ,brojevi koji se zbrajaju iz datuma,ne zbrajaju se 26.10.....2+6+10, nego 2+6+1+...2i tqak daljekao i zbroj se isto razdjeli da bi se dobio 1 broj.Tolko o tome.
Što se mene tiče, ja sam ovu temu otvorio da Vam ovo pokažem, niste shvatili što je to trebalo značiti pa mislim da onda smijem reći i to da je ova tema zavrijedila da bude![]()
čemu toliko tema o jednom te istom čovjeku......
....žao mi je jedne mladosti....i to je to...
evo i moj r.i.p.
par dana sam bio u soku kad sam cuo za to, a jos danas ne vjerujem da je poginuo.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
McLaren: ti si temu stavio u Internet Cafe, onda si valjda i upoznat s pravilima i razlikama Cafea u odnosu na Chataonicu.
Dosta o ratu, držite se teme, zadnje upozorenje prije lokota.
Bilo bi ok da se ti kao autor ove teme trudiš što manje offtopičariti, možda bi dao primjer ostalima.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sve to stoji covjek je poginuo mlad i netreba sad od tog pravit festival..mislim da je veca tragedija kad di od susjeda dvoje djece dobi 7 i 9 godina se utope u savi a ni o tom se toliko nije pricalo...zao mi je toseta ali to se dogada svaki dan i moze se svakom desiti a jos ce ga i svecem proglasit kako su krenuli![]()
Glupo je sada kaj svakakve gluposti smišljaju oko njegove smrti....![]()
Bookmarks