mogu ja sa svojim iPAQomvrlo zgodna opcija
blututom otimaš kaj ti treba , a ak si na nokijinom smartfonu ostaviš mu kakav viruščić
![]()
jel se moze nekako povezati na drugi mobitel i uzet mu multimediju?recimo prek ojava prograama....k750 se ima
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
mogu ja sa svojim iPAQomvrlo zgodna opcija
blututom otimaš kaj ti treba , a ak si na nokijinom smartfonu ostaviš mu kakav viruščić
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ha ha ha a za nas serijsk korisnike nista ha
dajte mora nesta biti
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
a JAVA program "bloover"
k700 ima tu opciju k750i nema ono kad ideš tražiti novi uređaj pa kad ga nađe samo na pregled se ode!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
BT scaner, bloover ( samo na odredene pokrada ) bloover 2 ( takoder ), imas mobil luck ( za slanje poruka a bez da ovaj skuzi koje ) .... nisam niti ja uspio naci nesto sto 100% krade...
Da k700i ima, jedan tip je tak ušao u moj mobtel i vidio sve, ono kaj mu se sviđalo samo je sejvo k sebi, i sad mi je glupo kak to voi noviji modeli nemaju!
There are no shortcuts in evolution.
nego to je maknuto sa novih modela jer su se žalili mnogi korisnici na to pa su SE maknuli to!
Zadnji uredio imaticx : 13-02-2007 u 23:03 Razlog: izbrisan quote iz proslog posta
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
zna li itko gdje se može skinuti taj prog točno i jel to sigurno za mobitel, e da još nešto, jel postoji neki popis u koje sve mobitele moš upast. malo se hoću sprdat s frendovima.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
to je java??? ili???
###1410989180026
evo programa, stmblues, moze se uci u mob i sejvat si fileove koje hoces
samo sto se treba cekat 30 sekundi da se udje u mob, ali kad udjes nema vise cekanja
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
postoji vam program koji se zove super bluetooth pa preko bluetootha ulazite u mobove
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks