Naime u Osijeku se nuda oba doticna fotica za 999kn pa me zanima sta uzeti..Ranije sam imao p72 al je ostao kod bivse..
Renato
Sorry, promakla mi je ova tema, tako da kasnim sa odgovorom.
Prilicno mi je cudan aparat koji navodis u ovoj dvojbi.
Naime, moram priznati da nisam cuo za Nikon M753.
Postoji Kodak model istoga imena (M753) pa vjerujem kako si mislio na dotični model. Pa ako sam dobro pretpostavio mogu konstatirati sljedece: Kodak M753 je aparat kojemu bi ja dao prednost u ovoj dvojbi. Naime, doticni Kodak model nisam imao prilike oprobati, ali sam zato okinuo pokoju fotku sa DSC S650 i losiji od toga ne moze biti. Pored navedenoga osobnoga dojma, Kodak M753 ima veci display u odnosu na S650 (2,5 incha naprama 2 incha), ima bolji movie mode i nesto veci ISO raspon. Treba spomenuti i razliku u napajanjima oba modela. Tako Kodak koristi Li ion bateriju dok je Sony pogonjen AA baterijama. Nekome je AA baterija pradnost, dok drugi preferiraju Li ion. Ja vi u ovoj klasi ipak dao prednost AA baterijama, tako da je to jedina stavka u kojoj bi navedeni Sony ima prednost.
Stoga, sve u svemu, moj glas ide Kodaku.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks