Isprobajte MAXtv u probnom periodu od 3 mjeseca!
Mjesečna naknada 35kn uz uključen HBO paket i snimalicu.
http://www.t-com.hr/privatni/televiz...obniperiod.asp
Isprobajte MAXtv u probnom periodu od 3 mjeseca!
Mjesečna naknada 35kn uz uključen HBO paket i snimalicu.
http://www.t-com.hr/privatni/televiz...obniperiod.asp
stvarno su genijalni
pošaljem im zahtjev prije tjedan dana i na kraju tjedna dođu uključiti a još ni doma nije došla aktivacija a očekivala sam barem mj dana da se nitko neće pojaviti
i još mi kaže monter sada će ti novi paketi od 35 kn i probno razdoblje ali nažalost već su ti uključili
trazim ko lud po tim stranicama...koje programe se u tom paketu moze gledati?
Moj stari nick je bio: nokman
sve programe koje i inače uključuje maxtv + hbo premium
citat sa njihove stranice:
"Za vrijeme probnog perioda možete uz osnovni MAXtv paket uživati i u HBO premium paketu, a svoje najdraže sadržaje možete snimati uz Snimalica 10 dodatnu uslugu. Posudite film iz naslonjača, jednostavnim klikom na daljinski upravljač u MAXtv videoteci ili pretražujte sadržaje na MAXtv-u uz jednostavan i brz interaktivni vodič."
Ako uzmem taj maxtv na probni rok od 3 mjeseca, tko mi ga ugrađuje i je li ugradnja besplatna. I jesam li dobro shvatio da to mogu uzeti na 3 mjeseca i vratiti u tom roku, s tim da kad to uzmem nisam pod nikakvim ugovorom
odnosno plaćam samo po 35kn ta tri mjeseca?
oni ti ga dođu smontirat. isto ko i adsl.
ti potpišeš ugovor i u njemu stoji sve. prva tri mjeseca po 35 kuna, ako vratiš u tom roku ugovor se raskida, ako ne vratiš ugovor se nastavlja.
Mora li se fizicki otici i papirnatio raskinuti ugovor? Recimo dogodi se da se papir izgubi?
R
a sve bi bilo super da im je u videoteci najnoviji film iz 2004![]()
ocigledno napisano samo zato... uopce nije najnoviji film iz 2004 ljudi stvarno pisu gluposti
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
a dobro malo sam se krivo izrazio al daj pogle dal ima koji noviji film koji recimo sad ima u videoteci kvratovskoj ono filmovi im dosta kasne malo su se sad poboljsali a da ne govorim kakvo je bilo stanje prije pol godine
kak nema novijih filmova. jučer mi je došo onaj "MaxTv Magazin" i unutra ima dosta kolko tolko novih naslova koji dolaze u 10. i 11. mjesecu ili su već došli( 300, pisma sa iwo jime i zastave naših očeva, ubzanje, ninja kornjače, prestiž....)
sad su uveli i sportski program ( chelsea tv, manchester united tv) i dodali HBO Comedy, još nekoliko programa i tri +18 programa, hehe![]()
![]()
(private spice, adult tv i hustler tv )
čini mi se da je digi tv još uvijek bolji izbor jer je jeftiniji a i nemoraš imati max adsl tj. dodatno placati
ček onda ne neplate dodatno kabliranje?,a šta je sa uređajen ako se npr onda potpiše ugovor nakon 3 mj koliko platin uređaj
BTW meni online prijava ne radi,javlja mi da mi podaci nisu točno uneseni
Mislim uzet to na probni rok, a kasnije mozda i zadrzim.
Jel se kasnije mora platiti sta za prijemnik i jel mogu ja kasnije uzet samo osnovni paket bez HBO-a???
možeš uzet koji paket hoćeš a za prijemnik neznam(moguće da je uračunato u tih 35 kn na 3 mjeseca).
nakon 3 mjeseca moraš platiti 300 kn za prijemnik i od tada kreće ugovor
angels might have been eaten.
To su napisali na svojim stranicama da se svatko lako zbuni. Na pocetku pise da uredaj ne kosta nista, a zatim dok sam isao poslati zahtjev pise da nesto treba platiti 300kn?!?!?
Sad mi recite dal ja placam sveukupno 35kn po mjesecu ili ima jos neka caka?
There are no shortcuts in evolution.
nema cake 35 kn je mjesecno, dakle 105 kn za 3 mjeseca probnog razgoblja...ako u tom roku odlucis prekinuti koristenje max tv-a nazoves sluzbu i tehnicar dode po uredaj.
...ako odlucis nastavit koristit uslugu nakon 3 mjeseca placas 300kn za uredaj i mjesecnu naknadu od 65kn za osnovni paket
kako naplaćuju kabliranje. ja nisam uključio niti osnovno kabliranje, pa me sad zanima mogu li ja kupiti kabel koliki mi treba od modema do maxtv uređaja i mogu li mi oni (iz t-coma) samo donijeti maxtv bez da ga postavljaju jer ću možda prebaciti tv iz jedne sobe u drugu.?
kabel i sve ces dobiti od njih, takoder to "postavljanje" se ne naplacuje..on ima obvezu ukljuciti ti i spojiti uređaj.
Od jucer je krenila nova Božična akcija za MaxTv. Prijemnik sad kosta 35 kuna te je ukljucen i HBO i plus paket i 3 mjeseca je besplatno ako se potpise ugovor na 24 mjeseca. To su mi rekli u sluzbi za korisnike
jesu li rekli do kada traje akcija?
pa ziher do Božića u najorem slučaju![]()
Bookmarks