evo maloprije sam se i ja probo ulogirat i pojavio mi se taj isti problem, zatim sam probao još jednom al je trajalo 3 dana pa sam ošo na cancel. i probo sam nakon sat i pol i uspio je isprve, možda je nešto do onih tamo koji upravljaju msn-om
Ej,ljudi,treba mi pomoć...kad god se idem logirat na MSN pojavi se error 81000378 i kaže nešto "your contact list is not avalible...".Zna li iko do čega je?Di god sam tražio ne mogu nać taj error!
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
evo maloprije sam se i ja probo ulogirat i pojavio mi se taj isti problem, zatim sam probao još jednom al je trajalo 3 dana pa sam ošo na cancel. i probo sam nakon sat i pol i uspio je isprve, možda je nešto do onih tamo koji upravljaju msn-om
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Može bit i do toga...ali ja bi isto poslušo još koje mišljenje o tome![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
meni radi normalno, probaj par puta zaredom, meni obicno upali kad mi msn ima neki error
cvita
ma probo sam 50 puta...pa neće
Probaj se spojiti preko nekog drugog IM-a (miranda, pidgin, trillian).. MSN prečesto izbacuje greške, dal je do programa ili protokola, neznam. Ali znam da otkad sam ga zamjenio boljimnemam nikakvih problema.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
probaj sa mirandom ona je meni najbolja.
evo ga pogledaj ovdje nadam se da ce ti pomoci http://msn-errors.blogspot.com/
e ljudi radi..izgleda da je l337_m4n imao pravo...i vi naravno...mirandu imam i radilo je a bila je greška u MSN-u..TNX
![]()
Zadnji uredio F.E.A.R. : 26-10-2007 u 11:35
Bookmarks