ovisi od toga sta preferiras.ako je to dizajn,onda Shine ili D900 koji ima i bolju kameru.a ako trazis ipak najbolju kameru i dobru bateriju,onda K800.
Ljudi pomagajte, troumim se izmedu K800, Shine, D900. Ako imate jos prjedloga da su otprilike u istom cjenovnom rangu samo recite. Planiram produzit pretplatu u t-mobu (150) pa da sam miran slijedece 2 god.
There are no shortcuts in evolution.
ovisi od toga sta preferiras.ako je to dizajn,onda Shine ili D900 koji ima i bolju kameru.a ako trazis ipak najbolju kameru i dobru bateriju,onda K800.
ma nije mi bitan toliko dizajn, ali ipak mi se cini k800 malo glomazan i joystick je tu, koji mislite da je sveukupno najbolji?
K800 jeste sveukupno najbolji,ali iskljucivo zbog softvera.
sve ostalo su sitnice.
k800 naravno, pere iz sve u svemu, jojstick nije nikakav problem, ima blic za razliku ostalih koje zbog nedostatka blica imaju 2-3 manje upotrebljivu kameru, d900 je isto ogroman kad se otvori, eto, od ovih mi je najljepsi i najbolji k800... shine je tipican zenski mobitel..
bio nekad oglas...
Ako ti je bitna kamera onda K800 koji je za moje ukuse ipak malo preveliki, zapravo nije ni tolko velik kolko me iritira onaj poklopac kamere koji se redovito otvara u džepu, a ako ti je do dizajna onda D900i (soldna kamera i tak)...
Shine mi ne leži uopće...
k800-najbolja kamera po noci i super soft,losa tipkovnica,slab zvucnik,los video i i ima grbu na leđima.
d900-dizajn perfektan,bolji video,jaci zvucnik,softverski ocajan i dosta je osjetljiv.
LG necu ni usporedivat jer je za klasu ispod ova dva...
moj glas također ide K800i...
Razlozi: bolja kamera (što su već svi spomenuli) sa ksenon blicom, ali malo lošije snimanje videa. Nije klizni, pa nema flet kabel (osim iza na onom poklopcu kamere, ali to nije tako značajno), dosta je robusniji od D900(i)
a slide, makar bio stvarno super, sa vremenom će se rasklimati.
D900(i) i Shine su bolji što se tiče "wow" efekta, tj dizajna, ali K800 ima bolji soft.
Da d900i ima čitač office dokumenata, onda bi to bio plus za D900i. ali nema.
A pogoto ako misliš mob koristiti malo dulje vrijeme, onda uzmi k800
Ja imam D900 već 1 god, i one priče da je osjetljiv možeš okačiti mačku o rep. Padao mi je milju puta vuče se po džepovima, autu i nijedna se ogrebotina ne vidi jer mu je kučište kao gumirano straga.. Jedino mu se gornji rubovi malo ogulili..
S mobitelom sam prezadovoljan, ALI K800 ima puno bolju kameru, samo što su slike s d900 odlične na kompu, a na mobu ne skužiš... Baterija traje ne previse, ali to je boljka svih Samsunga. Softverski loš je relativan pojam. Jer je bitno što voliš i želiš i što je najjednostavnije. Nikada nebi kupio sony ericsson baš zbog softvera jer ga nevolim. Meni je Samsung softver najjednostavniji i najlakši i ima najzanimljiviju funkciju sigurnosti, što znači da možeš apsolutno sve zaključati na šifru (od slika do poruka, muzike i videa). Moj d900 nije "i" ima preglednik office dokumenata, tako da ne znam zašto piše da nema... Aone priče da display puca to je sve rekla kazala jer ja osobno znam puno ljudi s d900 kojima nije pukao... niti neće dok ne sjednes na njega ili ti padne stvarno opako, ali tako puca svakom mobu display..
Uglavnom ja imam d900 pa sam ti o njemu mogao iscrpnije napisati. Ako ti je bitna baterija uzmi sony ericsson, a ako koliko je lagan i tanak uzmi d900. U svakom slučaju LG bih ja izbacio jer sam imao onaj prvi Chocolate (KG800) i prodao ga nakon 3 tjedna.. nikako mi nije sjeo ničime mi se nije svidio osim dizajnom, tako da pretpostavljam da je ista stvar i sa LG Shineom..
Nadam se da sam bar malo pomogao...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Hvala svima na pomoci cini mi se da cu onda uzet k800i!!!!
Bookmarks