napokon novitet iz motorole...
|\/|0T0r0La
Aj izgleda da su skontali da ih konkurencija jede al opet s druge strane kad se ovaj mob pojavi da ce nokia il SE napravit nes jace al ovo je ohrabrujuce za moto sam ak je istina.....
Bili bi lijepo, ali mislim da će prije izaći RAZR3, 2mm tanji od RAZR2.
Al nadajmo se da nisam u pravu.
zašto imam filing da ovaj model neče doč u prodaju... isto ko i e1120
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ma moraju više doć k sebi malo... Ove 1.3 i 2 MP kamerice više nisu dobre ni za plastične telefone zadjecu 0-3 godine
Stvarno im je krajnje vrijeme. Al' opet - dobro GoGs veli - živ ibili pa vidjeli.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa ako nebu predstavili neke modele sa jačim kamerama, gps i dr...
izgubiti će tržište
izgubili su drugo mjesto u poretku proizvodjaca.to je i vise nego dovoljno.![]()
![]()
Dečki, mislim da svi ovdje (ne)namjerno zaboravljamo jednu činjenicu. A to je da Motorola ipak prvenstveno nije proizvođač mobitela. Bili su broj 1( na kraju krajeva napravili su prvi pravi komercijalno uspješan mobilni telefon) kada se to JAKO isplatilo. I sada su No1, ali u SAD-u,treba shvatiti da oni ipak ne žive od proizvodnje mobitela (iako im je lijep dio zarade). Da nekim čudom nestanu mobiteli (GSM,UMTS...bla,bla) Motorola bi i dalje LIJEPO živjela (što se nikako ne može reći za npr.Nokiu) od američke vojske i vojnih telekomunikacija uopće u svijetu. A i proizvodnja civilnih komunikacijskih uređaja im ide lijepo. Čipovi, ostala TK oprema (Wimax itd....)
Pozdrav!!!
P.S.
Kada im se JAKO isplatilo Motorola je (doduše davno) proizvodila i auto radije, pa više to ne radi. Daj zamisli slušaš Motorolu u autu i razgovaraš na drugu Motorolu, dok te kod kuće čeka Motorolina mikrovalka
Osim toga pazi vijest:
Motorola dobila odobrenje EU.....
.....Za kupovinu 50% dionica Sony Ericssona
Europska Unija je napokon odobrila Motorolinu kupovinu 50% dionica Sony Ericssona.
Motorola već neko vrijeme želi postati ravnopravni partner Sony Ericssonovog UI Holdinga, ali je prvo trebala dobiti dozvolu Evropske Unije.
Sada je Europska Komisija izjavila da je ugovor čist i dali su Motoroli zeleno svjetlo da može kupiti dio UI Holdinga. U narednoj godini očekujemo dosta nove zanimljive tehnologije od udruženih kompanija.
Izvor: http://www.itx.ba
Zadnji uredio merlin10 : 27-12-2007 u 01:02
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Odlično, no tema je i dalje pojedinačni model Motorole, a ne poslovno financijski bilten o istoj...
bilo bi lijepo da motorola ima ovakav stroj, uvijek bi radije imao motorolu nego nokiu.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Dok sam kupovao druge mobitele, Motorolu sam postovao,al je nisam hvalio. Sad kad su mi 3 Motorole prosle kroz ruke,o drugim markama ni ne razmisljam.
Z12? Zakon! Nisam siguran da ce doplivat na nase trziste,a i da dopliva,necu imat tolko para da je kupim... :cry;
bilo bi lijepo da i oni naprave tak nes zvjerski al oke ja nebi dao SE za motorolu pa cak ni tu... svaka cast ostalim komunikacijama i tome al jbg za mene je ipak Se majka.. no o ukusima otom potom![]()
For the hoven lands...
ako se ovaj modeli ne pojavi u prodaji,sigurno nesto slicno mozemo ocekivati u blizoj buducnosti,jer Motorola prilicno zaostaje.
Bookmarks