Naletil sam na ovo na megagames-u. Zgleda bolesno. Masovna makljaža ala total war u budučnosti
Slije
Naletil sam na ovo na megagames-u. Zgleda bolesno. Masovna makljaža ala total war u budučnosti
Slije
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
aha, čuo sam da će bit neka najrealnija strategija ili tako nešto
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Nije izasao dobar RTS od RoN i Sudden Strike / Blitzkriega.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
paaaaa, Supreme Commander bi se dao uvrstiti pod jače
Ugl, ono kaj mi se sviđa kod toga je trenutak kad se sve pretvara u totalni kaos. Pizdarija na bojištu. To su vjerno prikazali
Overview
Ingame video na dx9
Dx10 ingame
Ma bljak ta SF sranja. Iako sam fanaticni ljubitelj C&C serijala (oce netko vidjet' tetovazu?) Tiberium Wars ne mogu zbog toga igrati.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
SF sranja ili ne, TC je ponudil nekaj novog i zanimljivog, kaj se nemre reći za C&C TW, sve na isti kalup. Odigral sam jen skirmiš i cijelo vrijeme se pital ki vrag u toj igri zauzima 8GB. Možda kampanja nudi zanimljivu priču (jea rajt) iako to nije slučaj u ni jednom cnc nastavku.
P.S. - zaboravil sam Company of Heroes u zadnjem postu![]()
Istina, CoH je odlicna igra, no bojim se da ce se samo dalje klonirati.
C&C (imam sve igre, original) igram upravo zbog price, narocito RA i cijela Tiberium spika. U prvom dijelu filmici su bili turbo zanimljivi i prelazio sam igru samo da vidim kako ce se prica razvijati. U tom dijelu je TW zajebal.
www.gadgethive.com
Danas izasao demo :svrš:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Minimum System Requirements
* CPU: Single-core 2.0 GHz or faster (2.2 GHz for Windows Vista)
* CPU: Dual-core Any Intel or AMD
* RAM: 512 MB (1 GB for Windows Vista)
* Graphics: 128 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatible (NVIDIA GeForce 4 MX, ATI Radeon 8500, 9200 not supported)
* Sound: DirectX 9.0c compatible
* Hard Drive: 2.5 GB or more available hard drive space
* Disc Drive: DVD
* Input: Keyboard and Mouse
* Internet play: Cable/DSL or better
* DirectX 9.0c
Recommended System Requirements
* CPU: 2.5 GHz or faster
* RAM: 1024 MB (1.5 GB for Windows Vista)
* Graphics: 256 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatible
* Sound: DirectX 9.0c compatible
* Hard Drive: 2.5 GB or more available hard drive space
* Disc Drive: DVD
* Input: Keyboard and Mouse
* Internet play: Cable/DSL or better
* DirectX 9.0c
http://www.worldinconflict.com/main/
www.gadgethive.com
ovo zvuči jako jako srezano...Tak je bilo i za Supreme, pa sam procesor moral polijevat kantom vode da ne šteka kad je uletilo 150 tenkova, bombandera itd.
No, treba probat pa vidit, demo od 1.2gige mora žderati komp (osim ak od toga nije 900mb rendanih filmova)
igra je navodno najrealniji rts do sad izaso je za download na pirate bayu
Features
* Superpowered Warfare
Unleash the arsenals of the great military superpowers in the gripping
single-player story created by best-selling author and Cold War
authority, Larry Bond.
* MassTech Engine
The latest version of Massive's proprietary engine allows for a full 360
range of camera control, allowing you to get right down into the midst of
battle.
* Demolish Everything
Destroy every object in the game - crush cars, destroy buildings, burn
forests!
* Drop-in Multiplayer
Join on-going games and immediately help your team take control of the
map.
* Fast-paced Teamplay
Master four different battlefield roles; Air, Armor, Infantry and Support,
in the ultimate online teamplay experience.
* Super Weapons
Unleash ground-shaking artillery barrages, napalm strikes, and awesome
tactical nukes that turn the tide of battle.
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Jel probao ko ovaj demo?Igrica izgleda mocno!
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baš završio kampanju, nisam 3 dana bil u birtiji!
Ugl, igra je dotjerana do zadnjeg detalja, modeli, teksture, motion capturing. Rendane animarije su svedene na minimum, eve se vrti u enginu, prilikom maksimalnog zuma se vide s koliko je detalja napravljena svaka jedinica.
Bitke su više-manje ono što se moglo vidjeti na traileruu, makljaža bez granica. Često nastane takva gužva da se ne stigne to sve pratiti, a od efekata, dima, eksplozija, tragova raketne artiljerije itd, se da potpuno izgubiti u bitci. Nema izgradnje baze, sve je bazirano na bitci te se dodatne jedinice dovoze zračnim putem i upadaju drito u vatru.
Cijeli se okoliš, gradovi, priroda, pretvara u pravi scorched earth tokom bitke. Gradovi se mogu potpuno razoriti kaj je i najzanimljivije na kraju kampanje - destrukcija u svrhu zaustavljanja veče destrukcijeKampanja je napravljena kao priča koja prati nekoliko ljudi koji su se našli u istom "sranju" te je dobro ispričanas
Omjer jedinica je dobar, nemože se poslati hrpa tenkova na obranu koja ima svega pomalo u dobroj formaciji, jer se izgube prije nek se možete snaći. Od jedinica se može nači sve što je bilo u ponudi u tom razdoblju, nema nekakvih izmišljenih super oružja. pješadija, transporteri, tenkovi, artiljerije, helikopteri, protuavionci itd. Također se mogu pozvati razne potpore: padobranci, artiljerija, airstrike, tank busteri (ma' favourite), napalm....
Sve u svemu, odlično razrađen RTS, uz bok Supreme Commanderu, ako ne i bolji![]()
Bookmarks