to je definitivno neka greska. ako imas garanciju, odi neka ti to rijese ili zamijene za novi mobitel...
Siemens m55 mi se ugasi kada se baterija napuni i to onako kao kada se reseruje racunar znaci iz momenta?
Zbog cega je to tako, da li je softverski problem ili...Telefon je nov.
to je definitivno neka greska. ako imas garanciju, odi neka ti to rijese ili zamijene za novi mobitel...
maraschino - PTICICA
..."nov" kupit u paketu (Vip;Simpa) il na crnjaka tzv. *nov*...
...a "3atmr" je rekao šta ti je činit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Gašenje kod Siemensa najčešće je softverska greška, ako imaš garanciju obavezno u servis, a ako ne pokušaj ga flashat na noviju verziju ili ako ne postoji onda na istu skinutu s drugog M 55 koji radi bez problema.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Receno mi je da promenim softver, e sada postoje drugi problemi:
Sinuio sam firmware 10 sa oficijalnog siemens sajta, a takodje i firmware 11 sa nekog rumunskog sajta.
Problem je sto ni jedan ni drugi nece da rade.
v10 mi javlja da nije nasao telefon...kada nastavim trazi mi da stisnem on/off i onda mi javi error.
v11 (winswup 32) je ime softvera i on mi javlja da je telefon trazio "Mobile requested signature, but signature data are not available".
Pri oba ova slucaja telefon mi se ugasi!
Da li neko ima nekog iskustva sa ovim?
Ovo je već sto puta rečeno, ali ponovit ću opet. Mobitel prije flashanja MORA biti ugašen i nakon pokretanja programa za flashanje (bilo kojeg) treba kratko, ponekad i više puta uzastopno, pritisnuti crvenu tipku, pazeći da se mobitel ne upali.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja nisam imao taj problem idi u servis gdje imas garanciju to je najsigurnije.......
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
mislim da je problem u bat. mom frendu baterija traje 1 dan, a kad ga ne dira 1 i pol
moguce da je baterija u pitanju, ali kako je rekao Sljaka, to je vjerojatno software-ski problem.
A sto se tice tvog prijatelja, pitaj ga jeli pravilno formirao bateriju... To je jako bitno
maraschino - PTICICA
formiraoPoslao: 3aTmr
moguce da je baterija u pitanju, ali kako je rekao Sljaka, to je vjerojatno software-ski problem.
A sto se tice tvog prijatelja, pitaj ga jeli pravilno formirao bateriju... To je jako bitno![]()
![]()
imam i ja problem. baterija mi na siemensu dura 3.5 dana i to od pet punih crtica tri mi se istrose za tri dana a a kad dode na cetvrtu ode za manje od 12h i cetvrta i peta.
u cem je problem![]()
prvi puta kada punis bateriju oras je puniti oko 16 sati da bi dobila svoj puni kapacitet
onda cu ju punit kad kupim novu za sest mjeseci ocito sam ovu zafrknuo. na greskama se uci , a pametniji ipak uce na tudim.Poslao: coma_zgb
prvi puta kada punis bateriju oras je puniti oko 16 sati da bi dobila svoj puni kapacitet
postupak ti je da novu bateriju kad stavis prvi put u mob, stavis da se puni jako dugo, najbolje cijelu noc i ne diras mob. znaci bez igranja i sl. onda mob iskopcas i koristis ga dok se ne isprazni skroz, tj. dok ne nestane baterije toliko da se mob ugasi.
Onda jos 2-3 puta ponovis cijeli postupak. Tako ces pravilno formirati bateriju i iskoristiti maks kapacitet
maraschino - PTICICA
Pa ja kontam ako se meni mob ugasi kada se baterja napuni, postoi mogucnost da on vise ne puni posle toga sto znaci da sam lose formirao bateriju ...no ona traje bednih jedva 3 dana, razumem ja to kinezi pravili, ali baterija nije ovde problem, ona radi svojih 2,5 - 3 dana, Problem je u softveru sigurno moj problem je sto ne mogu da ga promenim jednostavno nece!
A u servis da ga nosim iako je pod garacijom, to sam vec radio natezao se sa njima (ipak ja zivim u srbiji) pa mi je odgovor bio:
"Pazi to je uobicajno kod simensa, kod nekih vibracija nece da radi iako telefon to ima." pazi ti koji lik. Dok mu nisam rekao "Daj coveve promeni mi softver" nista i kada je, ako je, flesovao opet nista.
Tako da sam opet sam u problemu!
ma odi u servis i ako ti kenja nesto, samo trazi sefa, nemoj dati da te zaj.....
ma sta nece. ako je to siemens-ov licenciran servis, moraju ti to rijesiti na ovaj ili onaj nacin. ili nejka ti ga srede, ili neka ti ga zamijne za novi..
nemoj se samo tako dati da te odje**
maraschino - PTICICA
najpametnijePoslao: 3aTmr
ma sta nece. ako je to siemens-ov licenciran servis, moraju ti to rijesiti na ovaj ili onaj nacin. ili nejka ti ga srede, ili neka ti ga zamijne za novi..
nemoj se samo tako dati da te odje**
by the way THANKS
licenciran sta?
Ne znam da li ima i u beogradu tako nesto (licenciran servis)?
Pokusao sam sam da promenim softver ali nisam uspeo kao sto sam pomenuo, i sam zelim da naucim sto sta o mobilnom telefonima!
Bookmarks