Jesi ga prethodno flashao s fake main-om za far za cid 49 pomocu xs-a???
Dakle problem jesljedeci, FAR. Skinem i itd sve radi, ima cak i izbornik sa k750 w800 cid 49 i to sve po obiljezim (dcu 60 brzima cid 49 brown) i onda famozna tipka c i ustekam kabal u komp. Sve ok, udjem u FLASH i pise coming.soon
SAD
cim kliknem da bi usao u FS mob se pali i klasika na ekranu umetnike karticu, vadim bateriju sve ponavljm nekoliko puta i sve isto, sto sad???
Jesi ga prethodno flashao s fake main-om za far za cid 49 pomocu xs-a???
a kako se to radi i s kojom datotekom,moze link ili mail na mightywalker@gmai.com
ThX
EDIT:
kad FAR otvori FS i MAIN i bilosto pokusam od toga uploadat tj presnimit n ahdd on pocne i nikad zavrsit
jel i to ima utjecaj taj fake (fck)
thX
Zadnji uredio ravilov : 14-10-2007 u 17:13 Razlog: drugi put koristi gumb EDIT!
ja imam k750 brown cid49, jer može neko napraviti tutorial kak se ubaciva taj fake-main, pa se onda flasha u w800???????
i još nešto, kad uđem u far, spojim mob, i pojavi mi se falsh i fs, kad kliknem na fs uđe mi u mob, kad kliknem na flash pojavi se Error: Script flash_mode execution error! error code: 0
dal neko zna gdje je problem, dal je možda na boot scripti, ali nebi smjelo jer izaberem k750 brown
Zadnji uredio ravilov : 15-10-2007 u 01:46 Razlog: drugi put koristi gumb EDIT!
Neznam za brown ali za red ide ovako:
1.)U xs-u ides označiš main i staviš ovaj: k750w800_r2e_dcu.49r.ssw i pritisneš flash, kad završi izvadiš bateriju
2.)Sad možeš radit sa Farom
3.)Onda kad završiš sa modanjem, sa Farom flashas rest_K750_R1BC002.bin i to je to
e dal sad neko zna postupak za brown mobitele
AFAIK s brownovima se ne moze bas radit ili ?
For the hoven lands...
pa trebalo bi raditi
jesi flashao pravi rest?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
problem je u tome da čim stisnem flash stane na 1. bloku
Bookmarks