Zavisi, do koliko bi mjesečno davao novaca na pozive i poruke?
Dakel ovako:Gledao sam malo Vip, simpu i tele 2 uspoređivao, najgore mi je kaj sve bitne stvari pisu najsitnijim slovima negdje na dnu stranice, katastrofa.
Neznam šta da odaberem, Trebao bi najeftinije pozive samo prema jednom broju,ako je ikako moguće bez ograničenja (nešto kao tulum).Nije problem kupit ce se dvije kartice istog operatora ako treba samo da bude najejftinije.
Razmisljam o Tele 2 tarifi Mukte broj, a i tele 2 mi se vidi najpovoljniji u kojem god pogledu!
Inace koristim za sada vip i tele 2 i simpu, ali je pocelo biti preskupo za održavanje svih kartica.
Zadnji uredio alex1 : 15-10-2007 u 19:37
Zavisi, do koliko bi mjesečno davao novaca na pozive i poruke?
U vipu(prepaid) ima da platiš 30 kn(za 30 dana) za taj jedan br i pričaš besplatno ali je ograničenje na 1000 min.
Hm pretplatu nebi baš želio!I ona nikako ne dolazi u obzir, jer nevolim biti vezan s ničime,jer danas sutra nemaš para i ne koristiš a moraš platiti, a ovak nemaš para nema usluge->pošteno!A 500 min je puno premalo!Da je bar 1000 bez pretplate!
Neznam kaj da radim!
Nekak bi mi vip bio onda najpovoljniji 3o kn za 900 minuta! I još k tome se ne plaća uspostava poziva!
Na vipu je 1000 min za 30 kn
ma najbolje je uzeti pretplatu ne obvezati se za ugovor ako neces, i to vipovu pretplatu jer imass 1 vip broj neograniceno besplatan
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ako nisi vidio usporedni cjenik, baci oko, najlakše ćeš se odlučiti... Sa strane ti pišu sve važnije cake kod svakog operatera.
http://operateri-cijene.50webs.com/
Odabrao sam vip tarifu 0 za 30 kn 1000min. To mi je najpovoljnije!
Bookmarks