Nokia e61i ima to sto ti trazis...
Uključujući WLAN (obavezno) i Syimbian (nije obavezno). Koji mob do 2200kn ?![]()
Nokia e61i ima to sto ti trazis...
Za tu cijenu mislim da je najoptimalnije e61i , najvise zbog jako dobre baterije koja je za cesto koristenje wlana neophodna , te ima jedan od najboljih web preglednika . Nisi spomenuo multimediju mada ni tu nije losa al joj i nije prioritet
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Hvala, ali mi to tata ima pa ce me prcat kaj ga kopiram... jel dobra za to Nokia e65 ?
Za te novce definitivno E61i.
Ako neželiš kopirati nekog, onda E65, N80.
E65 je isto skroz OK mobitel za pregledavanje weba, ali je displey fizički manji nego kod E61i. ali postoje aplikacije s kojima možeš "rotirati" sliku na displeju pa internet pregledavaš kao i na E61i.
EDIT:
također, ima i P990i.
koji je glomazniji od E65/E61i, ali ima TouchScreen, i za razliku od E65 ima qwerty tipkovncu (koja je manja nego ona na E61i). ali meni osobno je P990 malo kompliciraniji za korištenje od E65/E61i
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislim da E65 to nema...
svakako predlažem E65 ima sve što želiš no probaj si naci svakako s mobis garancijom jer za tu lovu ih ima...
★★★★★
Bookmarks