imam maticnu ECS A 780GM-A i nakon sto sam prije par dana iskljucio struju
i pnovo je ukljucio ne prepoznaje mi kablovski modem preko mrezne kartice,tj.
do sad je svijetlila zeleno kad je bilo ukljuceno kablo,sada mrezna nikako ne reagira i pokazuje mi da nije prikljuceno kablo.modem mogu koristiti samo preko usb-a sada.
???
mobil: samsung g810
PC: samsung T220, WD 640GB, 2x 1GB DDR2 OCZ gold, ECS A-780GM-A, 2x NEC DVD-RW, CM elite332+
Integrirane mrežne kartice znaju bit osjetljive na naponske oscilacije. I sam sam imao takvih iskustava.
Za pocetak disable-aj mreznu vezu i u network conecctions nadji tu vezu te odi na proporties te u novootvorenom prozoru,unutar malog prozora dodi na TCP/IP protocols i idi na proporties.
Parametre podesi ovako:
Stisni OK,i u onom starom prozoru close. Nakon toga enable-aj taj local area conecction. Trebalo bi radit,a ako opet izbacuje da mrezni kabel nije prikljucen,s CD-a koji sadrzi drivere za maticnu plocu,reinstaliraj drivere. Ako nemas taj CD,s Everestom doznaj o kojoj se tocno mreznoj kartici radi,pa reinstaliraj drivere. Ukoliko ni to ne pomogne,morat ces kupit PCI mreznu karticu,ugradit je i instalirat pripadajuce drivere,a ovu integriranu u device manageru disable-at i izbacit iz upotrebe...
Bookmarks