i koja je razlika naspram e700?
i koja je razlika naspram e700?
I drugačije boje. Meni se ova tamno plava boja na e700 više sviđa ali bih htio ko lud onaj analogni saaat![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
![]()
![]()
Da vidimo i ekran.
Zašto je bolji? Gle na ekran mu stane manje informacija od običnog software-a!
Zvučiš ko reklamaMa meni su skroz isti ali mi se više sviđa onaj vodoravni običan soft neko ovaj okomiti
Bok društvo!¨
Evo iz prve ruke da vam kazem, imam 710.
Ono nije dvostruki flash nego jedna je svjetlo(flash) a druga service light u 7 boja. Snima filmice (do 30sek) sveukupno 9 MB memorije. EasyGPRS2.1.8 radi odlično, predo IRDA podaci (slike, zvukovi) idu bez problema upload/download, Easy Studio 1.0 ne radi(procita samo phonebook). Dobiju se 2 baterije istog kapaciteta i handsfree.
Sve u svemu mobitel i nije tko zna sta s obzirom da kosta 500EU(s porezom), i ako kupujete ne bih preporučio vodafone verziju jer iako ima(skoro) isti princip menia, grafički ima puno losiji meni, nije lijep izbornik kao na priloženim slikama od sile-a.
Aha!) Vidiš ja bi tu service light, da mogu snimat filmiće, analogni sat i dvije baterije...
Neki dan sam u bircu vidio E710 na stolu pored. Pa me zanimaju neke stvari.
Postoji li još koja razlika naspram E700 osim mogućnosti snimanja klipova, blica i analognog sata?
Koliko vrsta software-a ima E710 (čuo sam da postoji neka vodafone verzija i nekakva unbranded verzija)? Koje su razlike između tih software-a i koji je najbolji?
Imam data kabel za spajanje E700 sa komjuterom. Da li E710 radi na taj kabel?
I, na kraju, po vašem mišljenjU, da li se isplati sa E700 preć na E710?
cijena u oglasniku mu je 360€ a e700 320€
Meni je ok samo vidim neki su ga proglasili dobrim na osnovu dvije slike
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Koliko vidim, na slici je prikazan softver T-mobile-a, isti je i na E105-ici. Iako izbornici lijepo izgledao, mijenjao bi ih da makne T-mobile welcome screen, hrvatski jezik, te neke normalne postavke za wap. Ukoliko netko slučajno zna postupak flešanja kojom bi se E105 prebacio na E100, neka kaže...
Use the Fork, because there is no Spoon.
Bookmarks