možda siemens M55
Bok ljudi!
Htio bi novi mob, neki do 1500-max 1600 kn! Dvoumim se između ta dva, imte još koji prijedlog???
Nije mi tolko bitan soft, htio di dobar ekran, da relativno glasno zvoni, da se lako pišu poruke!
Help, please!!!!
možda siemens M55
Imao sam ja siemens M55, nije on za njega... Ekran mu nije baš dobar, pisanje poruka je pravo mučenje, zvona su prilično glasna i kvalitetna, al je njegova glavna prednost manipulacija softwareom...
Ja bih preporučio Nokiu, jer joj ekran nije puno lošiji od samsunga, zvona su joj dobra, a samsungov softwer, iako ti zeroo kažeš da ti nije bitan, je vrlo iritantan (stalno uključen T9)...
Nije da mi je softwer totalno nevažan, ali nije mi na prvom mjestu. M55 mi se sviđa, ali je pisanje poruka užasno! Neki kažu da se navikneš na uključen T9, pa ti ne predstavlja tolki problem. Na nokiji mi je sve cist ok, osim meni-a, nekako mi je staromodan, a čini mi se da slabo zvoni! Zna ko kak zvoni Samsung??? To mi je dosta važno...
E da, a trajanje baterije???
Čija baterija traje duže (kolko)?
Meni se čini da je samsungov menu teži za navigaciju od nokijinog, koji je koliko staromodan i jednostavan, toliko i efikasan. Zvona na nokiji su dosta dobra, čuo sam ih, a na samsungu ne znam. Za bateriju sam čuo da je na X100 prilično slaba.
Kolko dugo baterija drži, uz neko normalno korištelje, par SMS-ova, koji poziv....
Ima ko na forumu da ima jedan od ta dva (ili možda oba dva) pa da malo napiše dojmove?!?!?!
nemoj rec da te nije upozorio...
Ma vec sam ti napisao da su u samsunga melodije dobre T9 se lako isključuje i baterija mu je dobra
Neznam zasto svi govore da je slaba ali meni je odlična mozda je u C100 slaba ali u ovg je ok
BTW ja nikad nisam imao prilike da usporedim nokin display i samsungov pa et ako je neko imao prilike nek javi jel velika razlika
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
dodaj 300 kn pa kupi x600Poslao: zeroo-cool
Bok ljudi!
Htio bi novi mob, neki do 1500-max 1600 kn! Dvoumim se između ta dva, imte još koji prijedlog???
Nije mi tolko bitan soft, htio di dobar ekran, da relativno glasno zvoni, da se lako pišu poruke!
Help, please!!!!
Hrco, x600 je malo više od 300kn skuplji...
ma nemoj kupit x600, više se isplati x100. kamera na x600 i nije neka sreća, kao ima blic, al to je samo neka slaba baterijica koja malo osvjetli kad si u mraku, tak da je slika u mraku jako loša. radije si uzmi x100 i miran si.
ako covjek trazi mob za 1600kn, 300 kuna skuplji je x600.Poslao: Gen Mo'Kai
Hrco, x600 je malo više od 300kn skuplji...
Ja sam čuo da X600 ima jednu od naj boljih kamera
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Poslao: booky_boy
Ja sam čuo da X600 ima jednu od naj boljih kamerax600
![]()
![]()
Pa slike su prilično dobre za ovu rezoluciju..
Bookmarks