Kako si rekao,meni to izlistavanje slici na ono kad ulazis u widoze u safe modu... Anyway,skini si s neta tune up utillities i sriktaj komp s njima,te eventualno ukloni trillian...
Ovako, imam laptop više od 2 godine i jako me dobro služi(o). Do unatrag 14 dana.
Zna se zablesirati i jako sporo učitavati stranice. Nakon toga ga jednostavno instaliram-primjetio sam da mi Trillian jako usporava lap kad je uključen.
E, sada, u posljednjih 14 dana mi se dogodi sljedeće-Uključim laptop i pojavi se HP zaštitni znak. Nakon toga ekran ostane crn, a počne se izlistavati nešto-ne znam-što, kao da nema kraja (kao u starim kompjutorima koji su radili u DOS-u, pa kad bi upisali LIST). Srednje veliki fontovi.
Večeras mi se pojavio samo crni ekran i kursor u gornjem lijevom kutu. Nakon desetak puta Pali-Gasi, napokon je pokrenuo Windowse.
BTW-nemam nikakvu antivirusnu zaštitu na laptopu.
Jel problem u antivirusu ili nešto drugo?
Hvala.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Kako si rekao,meni to izlistavanje slici na ono kad ulazis u widoze u safe modu... Anyway,skini si s neta tune up utillities i sriktaj komp s njima,te eventualno ukloni trillian...
formatiraj disk, stavi nove vindoze i to ti je to...
ovo sve ostalo je krpanje...
Bookmarks