Koliko sam razumio, mobitel je izdan povodom muslimanskog blagdana Ramazana.
Inače, standardna Nokia N73 samo u bijeloj varijanti.
Koliko sam razumio, mobitel je izdan povodom muslimanskog blagdana Ramazana.
Inače, standardna Nokia N73 samo u bijeloj varijanti.
Zadnji uredio zerobravo : 25-08-2007 u 16:51
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bas dobro izgleda u bijeloj boji...
na kojoj se vise vide ogrebotine na crnoj ili bijeloj ???
My mind on money,
Money on my mind.
neobicno,ali nista posebno.
... je nista posebno, mamac za otiske i fleke/packe.
Bijela boja valjda ima nekakav simbol u muslimanskoj religiji.
Ova Nokia će biti dostupna na tržištima Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike.
Dolazi s mini SD karticom od 2GB.
The new Nokia N73 Special Edition includes a unique portfolio of pre-loaded applications including a collection of Azkars for the morning and the evening, an Islamic Organizer with audible alarms for the five daily prayers, a Qibla direction indicator and a Hijri calendar. The Hajj and Umrah application provides simple step-by-step descriptions for the Hajj and Umrah, while the Ramadaniat application explains all the instructions and rules for the Holy month of Ramadan. Also included with these on the 2GB miniSD card are two Islamic e-books and a Universal Dictionary application which supports English, Arabic, Farsi, Urdu and French.
'In addition the Nokia N73 Special Edition offers unique Ramadan Greetings, a very special customized e-card application that enables families and friends to send greeting cards through SMS or MMS in celebration of this Holy month' said Neil Gordon, Vice President for Multimedia, Nokia, Middle East & Africa, 'This new edition is a reflection of Nokia's commitment to continuously provide consumers with tailored services, based on their needs and requirements.
Izvor: www.albawaba.com
Cijeli tekst: http://www.menareport.com/en/business/216234
Zadnji uredio zerobravo : 25-08-2007 u 16:54
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Who knew Finland was a hotbed of Islamic culture? You learn something new every day, friends. Nokia has dropped a special edition of their powerful N73 handset to commemorate the Islamic holy month known as Ramadan. Yes, you read correctly. In addition to the usual rundown of N-series apps and features, the N73 Ramadan sports an Islamic Organizer with audible alarms for the 5 daily prayers, a Qibla direction indicator (directing the 5-times daily prayers towards Mecca), a Hajj and Umrah application outlining the specifics of the Muslim pilgrimage, and a Ramadanist app that gives a complete rundown of Ramadan, its customs, traditions, and edicts. Not to argue with the importance of these applications, but do they really warrant the release of a special edition handset?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pa koje su sve razlike od obicne????
My mind on money,
Money on my mind.
maska i aplikacije čini se...... sve u svemu niš posebno,,,jedino neznam kako ovaj pokazivač smjera Meke radi, živo me zanima....
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
bokte! taman sam mislio da mi cura ima to posebno izdanje jer je bijela hahha!
a onda skužim,nedaj Bože da ima! lol
mama ti sestra!
Moze se odrediti lokacija preko baznih stanica, no mreza to mora podrzavati.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
lokacija se može odredit u prostoru ako ga detektiraju 3 stanice pretpostavljam ali to opet ne pomaže oko strana svijeta jer lokacija ništa ne govori o tom kako je čovjek okrenut znači kako će znat gdje mu je istok odnosno meka jel ....
jedino ako ima neka karta ili tako neš pa da mu jave gdje je istok u odnosu na neko ishodište za koju se zna gdje je .... aj ako ima neko neki link vezano za to baš me zanima kako fercera....
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Šta je slijedeće? Nokia N95 Bin Laden Edition? Sa kilom plastiočnog eksploziva u bateriji,i tendencijom da eksplodira u blizini amera?
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Hm,da zanimljivo,još da uz nju dobiš mali tepih di bi se molil,to bi bil vrhunac!
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
ma niš posebno...meni je ljepsa ona stara bjela
Za šminkere i ljubitelje jedrenja:
http://www.tim.it/consumer/c365/i412...9/prodotto.do#
Jeli se mogu di kod nas kupit ove maske pa da stavin na obicnu N 73.
na e-bayu ima takvih ja sam sebi sad crnu naručio iz hong konga
★★★★★
to su napravili da bi muslimani kupovali mobitele!
Ne želim nikoga vrijeđati!Ali kad bolje pogledate to je tako!
Zadnji uredio Ico : 06-10-2007 u 09:33 Razlog: postoji tipka EDIT
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Bookmarks