ne kužim zašto ste me bannali pa ja sam samo njega pitao da li mijenja k 800 za k750...molim pojašnjenje...
napisali ste ubacivnje u tuđi oglas? molim?
ja sam samo pitao...
ne kužim zašto ste me bannali pa ja sam samo njega pitao da li mijenja k 800 za k750...molim pojašnjenje...
napisali ste ubacivnje u tuđi oglas? molim?
ja sam samo pitao...
riječi su isto kao i gomile ljudi - nije nužno znati za sve...
J. B. Štulić
...pogledaj tko je otvorio oglas, a zatim se sjeti kome si dao ponudu za mob ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Prvi post u temi u kojoj si postao svoju ponudu glasio je ovako:
Dakle ponude za zamjenu u tome oglasu mozes nuditi samo za ovaj mobitel.
Tvoja ponuda odnosila se na drugi aparat:
= Citat =:
Originally Posted by turando http://cafe.mobil.hr/images/buttons/viewpost.gif
d900? sa gar iz europatradea kao nov novcat, skoro nekoristen
k750 malo vidljivi tragovi korištenja 512 mb kartica...
kolika bi bila nadoplata?
Navedeno se tretira kao ubacivanje u oglas.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Možda čovjek ne zna quotat.
ja sam mislio na zamjenu k800 i k750 a ne na d900 nisam niti videl taj d900..
i molim vas aklo možete jer je bil nesporazum slučajnop sam stisnuop qoute molim vas ako možete mi malo smanjiti kaznu...
Zadnji uredio đejms 007 : 20-09-2007 u 11:55
riječi su isto kao i gomile ljudi - nije nužno znati za sve...
J. B. Štulić
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Pošto se radi o članu sa manjim stažem na forumu i prvom prijestupu, moderatorski tim je odlučio maknuti ban, ali s upozorenjem članu đejms 007 i svima ostalima da se ubuduće neće tolerirati ubacivanje u tuđi oglas. Budite pažljiviji kod postanja i quoteanja.
Bookmarks