promijeniš u postavkamam da koristi directx 7 ili neš tak neznam točno isti problem i kod mene
Nedavno sam kupio novo racunalo... I imam problem sa UT Goty.. Sve mi u igri prebrzo ide ili kad probam promijeniti postavke grafike onda je uzasno usporeno... Radi normalno jedino kad stavim kompatibilno sa windows 95 ili 98... Sto bi morao uciniti da bi dobro radilo na xp-u...
promijeniš u postavkamam da koristi directx 7 ili neš tak neznam točno isti problem i kod mene
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
napisi kakav ti je racunar
CPU,RAM,GPU i to.
Kad kreiraš igru provjeri da li ti je game speed na 100%.
Otvori konzolu i upiši: slomo 1
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Igra mu ide dobro, no kad uđe u postavke (grafika, zvuk, kontrole itd), igra mu počne abnormalno štekati.
koja grafa?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kod mene je slučaj da kad mjenjam rezoluciju ili color depth da se igra smrzne na 5 sekundi dok ne promjeni. Imam GF4 ti4200. Isti problem i kod frenda na nekoj nVidiji 5xxx neznam točno i na GF3 ti500. Ovaj problem jedino nije bilo prisutan kod Rive TNT2..eto, to su slučajevi koje sam do sad vidio. Za ATI grafičke neznam kako idu, nisam imao prilike vidjeti.
Ugl ako te to muči mislim da nema rješenja, to je nešto do igre i nemoj se previše opterećivati. Frend ima jako dobar komp pa ga samo to zeza i već se pomirio s time![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ne,ne,ne
Imam AMD AThlon 64 X2 4400 +
2 Gb rama
nVidia 8600 GTS
Hmmmmm...nesto u igri il...
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Bookmarks