Moraš imati DV RS-MMC karticu.
DualVoltage RS-MMC memorijske kartice se koriste da bi se produžilo trajanje baterije.
Mislim da toga još nema u Hrvatskoj.
Kupio sam Sandiskov RS-MMC od 128 Mb za Nokiu 6630, i mob mi ju ne ocitava. Probam istu karticu na frendovoj Nokii 7610, i radi mu bez problema, a onda probam njegovu originalnu Nokiinu RS-MMC od 256 Mb na svom mobu, i radi mi.Malo sam se raspitao i ispada da na Nokiama 6630 rade samo Nokiine RS-MMC kartce. Da li je to istina i da li ima sanse da mi proradi moja Sandiskova? Hvala!
Moraš imati DV RS-MMC karticu.
DualVoltage RS-MMC memorijske kartice se koriste da bi se produžilo trajanje baterije.
Mislim da toga još nema u Hrvatskoj.
Da, ali mislim da u 7610 idu obicne rs-mmc, a ta koja je dosla sa 7610 mi radi bez problema.
Pa u 7610 idu normalne to znam a za to što radi u 6630 nisam znao da bi moglo funkcionirati!
A kad su one sto dolaze sa 7610 sve DV kartice!Izvorno postao >>RENEGADE<<
Znaci i kartice sa 7610 su dv rs-mmc? Hvala!
A da li znas kad ce one doc kod nas?
Nisu na 7610 dv, a te dv nema nigdje u svijetu za kupiti. To sto ti radi obicna rs mmc na 6630 je MOZDA zato sto su Nokijine.
SKR. je SKR. za SKR.
Ako nisu DV onda ne bi radile na 6630. Nema veze je li Nokia mmc ili neka druga. Daj razmisli logicno prije pisanja posta!Izvorno postao djomla
Pa dosada si nigdje nije pričalo da su na 7610 DV RS-MMC.Izvorno postao andro2001
pa iz tog razloga nitko nemisli da su na 7610 dv kartice.
A to što radi na 6630 mi je čudno.
Da nisu DV nebi ni radile u 6630, a da se nije spominjalo to je istina, ali nije ni bilo potrebno jer 7610 radi sa normalnim karticama!Izvorno postao >>RENEGADE<<
znaci zanima me di ima najpovoljnije za kupit 1GB RS-MMC (za nokiu 6680)??
hvala!
Pogledaj u Feniksu, HGSpotu i Ve-Milu ili na www.nabava.net, neznam zašto je to tolko teško...
Zadnji uredio Ico : 14-03-2007 u 00:25
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Feniks kompjutori definitvno najjeftinije...
jel valjaju sta te kartice takeMS?Izvorno postao Negativac
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
valjaju... ja imam od 512MB i radi besprijekorno (DualVoltage RS-MMC)...Izvorno postao Vader
A dobiješ i 5 ili 6 godina garanciju...![]()
Meni nije još niti jednom zaštekla u 6630...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
čekaj info sajam tamo će biti jeftine u pola cijene!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Of kors! Imam 2 njihove kartice, rade ko urica. Moja preporukaIzvorno postao Vader
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
znaci nema straha ako kupim?Izvorno postao XLR8R
trazio sam kingston, ali nema nigdje vise u hr RS-DV od 1GB
sad sam tek skuzio da je garancija u feniksu 5 godina, onda valjda vrijedi cim daju toliku garanciju
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
ma nemaš straha... a ako se išta i dogodi kartici da sama od sebe se zblesira (recimo) onda imaš garanciju... i to dugu garanciju...Izvorno postao Vader
![]()
Ja isto imam TakeMS, nikakvih problema, jedino kaj mi je 256mb pre malo zbog navigacije... Znaci za 1gb rs-dv mmc ravno u feniks, nemoram ni trazit drugdje?
Kad sam ja kupovao karticu, tamo su bile najjeftinij... a jedino sam tamo uspio nać od 512MB... Mislim da su i sad najjeftinije tamo...Izvorno postao BM0021
info sajam je u stečaju , ništa od toga.Izvorno postao silvano
u očekivanju n70 (samo što nije stigla)gledam po netu koju da memorijsku karticu kupim...
Pišem ovdje jer ne znam gdje bi to smjestio.
Prvo me zanima dal mi netko može reći koja je otprilike brzina prenosa podataka na komp sa RS MMC i obrnuto. Negdje sam vidio da je 2.5MB/s, a onda sam pročitao da neke novije mogu i brže (8mb/s)...
Uglavnom našao sam:
Sandisk 1gb - oko 250kn (optimum online)
Apacer 1GB - oko 200kn (diskont 24)
Kingston 1GB - oko 280kn (autronic)
Dal netko ima kakvih iskustava s tim karticama da mi nešto preporuči.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
ja sam u 6630 koristio TakeMs_ovu od 512MB i radila je bez problema...
pošto nisam mob koristio kao mp3 player, i tih 512MB je bilo sasvim dovoljno...
Inače, SanDisk_ove kartice sam prije koristio u raznim uređajima, a koristi ih cura u svom digitalcu, i mogu reć da su stvarno dobre!![]()
Ja imam Memorijska kartica Multimedia Card Reduced Size 1GB DualVoltage,takeMS,retail ali ja sam je platio prije 2 mj 230 kna tu je sad nekih 300 neznam u cem ej fora mozda je greska...
al meni kartica radi super cist sam zadovoljan..
to si mi cini mi se ti ico preporucio![]()
Bookmarks