Eh,to se isto i meni desilo na w810i,pa bi isto molio pomoć?
E pozdrav..Igro sam se s ovim "hackovima" i naravno nes sje*ao radi mutave viste..Dakle mob se vise nemoze upaliti jer ja nemogu dovrsiti onaj proces...Jednostavno mi onaj program zabloka XS++..Uglavnom ko mi to moze napraviti i po kojom cjenom?
Eh,to se isto i meni desilo na w810i,pa bi isto molio pomoć?
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
@ marin
koji mob, k750?
probaj flashat ponovno
ako vam bas nikako nece proradit, pitajte inovatora na pm, on ce vam ih jeftino popravit
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
instaliraj si XP; ili otidji kod nekog jarana koji ima XP ponovi tamno lijepo cijeli proces i trebalo bi radit; jer koliko sam ja skonto vi se barem malo razumiijete u to cim ste nesto cackali; stoga na XP i ponovo
###1410989180026
za prvu pomoc..ako nekaj vise nejde onda mozda ovo pomogne:
- flashti Main i FS stare verzije moba,ovdje dobite Main i FS --> http://www.iprotebe.cz/
- nakon flash oba dvoje, flashate sa SEUS novu verziju moba,i sve bi trebalo opet raditi...
barem je memi uvijek tak pomoglo ako sam pre puno drko po SE-mobitelima..
![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Mogla bi biti rijec i o brown zastiti.. a ako ti je u pitanju mob k750i i ako si na njega htjeo staviti soft od w800i moguc je taj problem a sada sta si ti mislio pravo uraditi.. i kako si to radio jos nam nisi reko?'
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Ma nezelim se igrati s tim...Mislim da bi opet nes sjebao
ti nama nisi nista reko
jesi ti tio stavit drugi firmware ili nesto drugo
Gle ja ti mogu riješiti taj tvoj problem s mobitelom. samo mi se javiš na moj mail ili me nazoveš na mob. da se dogovorimo kad da ti to sredim i sve ostalo.
Edit by Sljaka: sve informacije koje nedostaju izmijenite privatno
Zadnji uredio Sljaka : 14-09-2007 u 20:28
javi se korisniku pod imenom "Inovator"
tip radi kvalitetno
ja isto shebo mob tj. bio je u mrtvom stanju zbog brown boje (radi se o d750)
poslo sam tipu i odma drugi dan dobio ga natrag oživljenog pretvorenog u red boju i pretvorenog u w800
to je provjereno pa ti to preporučujem![]()
Zadnji uredio Sljaka : 14-09-2007 u 20:27
.::SonyEricsson & Honda u srcu::.
Neki su u ovoj temi otišli malo predaleko. Reklamiranje i oglašavanje je van Oglasnika zabranjeno. Brojeve telefona i email adrese koje sam obrisao izmijenite privatnim porukama.
Ubuduće izbjegavajte ovakve stvari.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ima li koga iz okolice Đurđevca da mi moze popravit sjebani k750i
Obzirom da je pitanje (manje-vise) odgovoreno, a i ova tema sve vise izgleda kao neka iz Oglasnika (a tome nije tu mjesto), zatvaram.
![]()
Bookmarks