mislim da odeš pod sms poruka>opcije>dodati stavku aha,vidim da si to napiso pa potraži negdje u opcijama,ako taj telefon to ima tamo bi to negdje trebalo biti..
U priručniku piše opcije > dodati stavku a na telefonu nije tak?! kak doć do toga?! one animacijice flirty, inlove, angry i to...
mislim da odeš pod sms poruka>opcije>dodati stavku aha,vidim da si to napiso pa potraži negdje u opcijama,ako taj telefon to ima tamo bi to negdje trebalo biti..
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
eo kaže cura da je našla to, al da joj se nakon ddavanja toga sms automatski pretvori u mms
neki način za overridenja toga?!
Zadnji uredio ravilov : 20-08-2007 u 00:40
Meni na K800 je to:
More > Add Item > Animation
Dobijem gomilu "emotivnih" slicica, i kad ubacim neku, ne prelazi mi u MMS.
Ako pomogne...
pa malo su mjenjali softver na v630... prije je bilo kad udes u poruke tj napisati novu mogo si birati mms ili sms... a sad kad se ude u napisati novu nema vise tog biranja nego kad stavis sliku odma prepoznaje ko mms a ako pises slova samo onda sms......
glupo ali istinito... jer ja sam prije imo taj mob a sad ga buraz ima pa znam...
----------Sony Ericsson----------
Hm, da, to je zapravo i logicno, ali ubacivanje animacija je AFAIK specificno za SE, niti se ne vide na drugim telefonima, i mob ih ne bi trebao racunati kao sliku (u SMS stavi neku sifru pa to drugi mob prepozna kao tu animaciju).
ja imam w850,prije d750,frendica z550 i to si šaljemo i ja vidim njene i ona vidi moje![]()
![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Pa da, kao sto rekoh, primjeti da svi imate SE.
Probaj poslati to na neku Nokiu ili Samsunga, vidjet ces da nista od toga.
ako pošaljes na neki drugi mob, (provjereno na motoroli) doc ce animacija, ali ne ona koju si poslao nego ona koja je u motoroli, tj. doc ce druga slika, ali isto znacenje, tako nekako....
ZubøCяew
Bookmarks