Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: t-com

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

t-com

imam jedan problem...
    imam doma isdn, daklem 2 linije.. s time da mi jednu liniju obračunava t-com, a drugu optima telekom ili kak već.. i to iz razloga što ova koju obračunava t-com je isključivo za liniju kojom se spajam na net.. e sad, danas mi dođe račun od t-coma da sam zvao 200 puta zaredom 060 broj, valjda neka nagradna igra ili šta već, a to je naprosto nemoguće jer sam sam bio doma i nikakva takva sranja ne zovem.. mene sad zanima kao prvo, kako je moguće da račun od t-coma koji je nadležan za internet dođe za impusle koji su za telefon, a za koji je nadležna optima? to mi nikak nije jasno.. jer prošli mjesec je došao račun normalno, zvanje je išlo optimi a komp t-comu.. kao drugo kome se uopće žaliti za to? jer koliko ja znam nema baš od toga nekog kruha, jer je cijela država takva, da plati pa se onda žali.. jel ima uopće mogućnost da se netko spoji prek mog telefona? dali neko u t-comu? a nemam pojma kaj više.. koliko se plaća da ti netko dođe doma pogledat ispravnost veze, dali se uopće netko priključuje?
    previše pitanja.. al ono.. hvala unaprijed

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    BlackBerry: Z30 & Q10
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.599, Nivo: 24
    Bodovi: 10.599, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve pozive na brojeve s posebnim uslugama npr. 060, 062, 988, 0800, naplaćuje se na račun T-coma, bez obzira da li koristiš drugog operatera (isto tako ti je i kod mene).

Inače, ne znam sigurno kakvo je tebi stanje, ali kad se moj stric prebacivao s ISDN priključka na H-1, onda su mu preselili sva tri broja (ISDN) na H-1. Tako da vjerujem da je tako i kod tebe. To što se s jednog broja spajaš samo na Internet ne znači da taj broj nije kod Optime, međutim, ako koristiš modem i spajaš se recimo preko Carneta, onda ti se opet (kao i prema posebnim brojevima) to naplaćuje preko T-comovog računa (čisto da te ne zbuni).

Za ovo drugo, ti ne znam ništa, valjda će se naći netko tko će ti moć pomoći. Znam doduše samo da imaš pravo prigovora na račun, ali dalje ne bih.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove