Evo, kupio sam navedenu digitalnu kameru, pa uskoro možete očekivati neku recenziju
Osnovne karakteristike: 800 000 piksela, 20x optički zoom, 640x digitalni zoom...cijena: 2680kn
Evo, kupio sam navedenu digitalnu kameru, pa uskoro možete očekivati neku recenziju
Osnovne karakteristike: 800 000 piksela, 20x optički zoom, 640x digitalni zoom...cijena: 2680kn
Bom Chicka WahWah
ja sam mislila da ćeš slike poslat(a valjda bude i toga)
Trebam pomoć...
Hoću spojiti kameru preko USB-a s PC-om i komp mi ga ne prepoznaje...instalirao sam drivere i koristim Sony Picture Package kaj sam dobio s kamerom...
Bom Chicka WahWah
Tesko je reci ovako od oka!
Pokusaj sve standardne postupke kao u slucaju da na USB stekas bilo koji uredjaj, a komp ga ne registrira (testiranje porta, testiranje kabela...)!
Evo i mojih par iskustava pri instalaciji i baratanju sa podacima sa Sonyjevih kamera na kompove. Radio sam navedeno na par mjesta (rodbina i prijatelji, posto nemam kameru, nisam neki ljubitelj, puno mi je draza nepomicna slika)! Pri tome sam naisao na dva problema! Dakle prvi je bio da usprkos dobro instaliranome driveru i ispravnome kablu racunalo nije htjelo komunicirati sa kamerom. Rijesenje: posto je kamera mogla snimati i na dv osim na Mem stick, obavezno prije spajanja sa racunalom ubaciti Stick i nesto snimiti na njega jer u protivnom SW kamere registrira da nema sto razmijeniti sa tacunalom i ne zeli se spojiti (prije spajanja sa racunalom odabrati opciju spajanja u izborniku na kameri)! Drugi problem je bio (druga kamera je bila u pitanju, isto Sony) da ponovno usprkos dobro instaliranim driverima komp mije htio komunicirati s kamerom (ova je imala samo opciju snimanja na Stick). Rijesenje: kabel nije bio u redu. E sad pazi, radi se o orig. Sony kabelu koji je isporucen sa kamerom. Testirao sam ga pokusavsi prenjeti neke fotke sa svoga digitalca na komp i SAVRSENO JE RADIO, modjutim sa kamerom nije htio. Kabel smo odnjeli u HGSpot (tamo je kamera kupljena) dali nam neki zamjenski i sve radi od onda!
Eto, ne kazem da je kod tebe isti problem, ali mozda pomogne!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ovako...problem je kaj ja nemam stick na kameri ngo samo one male kasete (MiniDV)...frend mi ima sličnu kameru i on je spaja preko firewirea...hoće to pomoći?
Jel firewire puno briži od 2.0 USB i di ga ima za kupiti po nekoj povoljnoj cijeni?
Bom Chicka WahWah
Ne znam da li ce pomoci spajanje preku Firewirea, ali te kamere su cudljive, pa vrijedi probati!
Sto se brzine firewirea tice, po specifikacijama ne bi trebao biti u prednosti na USB 2.0, ali meni su i firewire LAN-ovi i sam prijenos podataka preko firewirea sa mem uredjajima i karticama uvijek davali 1.5 do 2 puta vecu brzinu prijenosa! Dakleza firewire!
Sto se nabavke firewirea tice ne znam na sto konkretno mislis: da li ti treba kabel, kontroler za komp jer na maticnoj nemas firewire???
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Obavezno si uzmi firewire i spoji kameru na taj nacin to ti je jedini i pravi i brzi nacin prebacivanja materijala.
Evo mali Bump up
Frend je dobio doticnu kameru pod racun i sad ga zanima koliko to vrijedi.
Ispravna je i sve , uz kameru ide punjac , torbica i dvije kazete cini mi se.
Nema papire ni nis posto mu je frajer bio duzan...
Koliko bi mogao dobit za to ?
Zadnji uredio Fran Mirtl : 15-09-2007 u 20:28
Bookmarks