Kao prvo ja se jako ispricavam ako je ova tema vec bila... ali posto je ovo moj prvi sony ericsson pa bih vas zamolio ako mi mozete napisati šta mi je sve potrebno da odključam mob ( inace je kodiran na tele 2)...tj ako je to uopce moguce? thnx!
Kao prvo ja se jako ispricavam ako je ova tema vec bila... ali posto je ovo moj prvi sony ericsson pa bih vas zamolio ako mi mozete napisati šta mi je sve potrebno da odključam mob ( inace je kodiran na tele 2)...tj ako je to uopce moguce? thnx!
Pa nije moguce dekodirati ni k750i koji je skoro 3 godine na trzistu, a ti hoces da odkodiras telefon koji je na trzistu 2 meseca...
Dedkodiranje mozes izvristi u nekom servisu...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
sorry buraz treba ti service kabel a to nemaš! u nekom servisu možda ali buš i platio!!
★★★★★
kani se toga..... to ti se ne isplati preskupo je... jedino ako planiras otvoriti neku telefoniju???
###1410989180026
ni uz servisnu opremu ga nije moguće rješiti, čisto da znate, a K750 se otključava od prvog dana
Od danas sa patchem![]()
kao sto kaze milanche 91.odnesi ga u servis
ponavljam, ni uz servisnu opremu se ne može, jer je CID52...
onda je bio CID51, mada to ne vjerujem. ajde isčitaj nam podatke iz tog S500 što imaš!
nije znao za to...![]()
OK, ajmo sad![]()
sve koje sam vidija su cid 52 j....mu mamu
naravno, S500i nije moguće naći sa CID51.
mobitel je izašao prije 2 mjeseca,jednom riječju strpi se!A i ne isplati ti se to radit jer gubiš garanciju,račun...i onda sa time možeš obrisat guzu.šalim se.ali ozbiljno onda će ti mobitel manje vrijedit ošla garancija za mobitel koji nije star mjesec dana.
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
radi cid 52 sam izgubija para i para
Bookmarks