Pozdrav svima!
Molila bih one koji imaju navedene mobitele da mi napišu ukratko koji je bolji, a ja ću napisati što me na njima zanima.
Isprva sam htjela omniu hd, ali sam potrošila pare koje sam skupljala, tako da bih za ove ev. mogla skupiti.
Prvotno sam gledala mob s dobrom kamerom jer nemam digitalni fotić pa da mi donekle bude zamjena, a sada (budući da sva tri tel imaju dovoljno dobru kameru, izuzev pixona čija rastura) mi je bitna druga stavka koju nikako ne mogu dobro skužiti ni na jednom od ova tri telefona. Naime radi se o GPS-u i o Google Maps-ima. Na raznoraznim web stranicama nailazim na oprečne informacije tako da mi uopće više nije jasno (primjerice, ima li Jet A-GPS samo koji se naplaćuje ili ima i standardni GPS i ako nema može li se to nekako nadograditi obzirom da ima Samsungov OS, a ne Win mobile, Symbian, itd...?)
Nadalje, Pixon M8910 (12 mpix) mi se čini dosta zanimljiv, ima super kameru, ali su mu opcije uglavnom slične Jet-u i također nema OS nego isti taj Samsungov koji ima i Jet (dakle, i tu me zanima kako funkcionira GPS i Google Maps - ako uopće ima i dal se može to nekako nadograditi i kako?).
Za Omniu II (koja mi je od sva tri najljepša) nemam posebnih pitanja jer ima Win mobile OS pa pretpostavljam da se na nju može trpat svašta pa tako i Google Maps (u slučaju da nema u telefonu).
Ostale karakteristike su manje bitne, isključivo želim da je Samsung mobitel i da ima touchscreen, kameru ne manju od 5 mpix (OS nebitan), GPS i Google Maps.
Molim za odgovore, užasno mi hitno treba neki tel, a ne mogu se odlučiti, odnosno ne želim se odlučiti za neki s kojim neću biti zadovoljna.
Hvala unaprijed na odgovorima.
(admini, ne znam kak se briše post kojeg ste premjestili u recycle, a nadam se da sam sada naslov dobro napisala)
Bookmarks