stavi novi firmware, imao sam isti slučaj, a ako ti ni to ne pomogne, onda je odradila svoje...
Idem danas pržiti frendu dvd i skurim oba dva, piše da je prženje prošlo u redu i kad stavim cd dođe autoplay i pise ono make audio cd, data itd. i kao da je dvd prazan. Otvorim my computer i tamo otvorim taj dvd i isto prazan. Probao sam neru i ashampoo burning studio i isto je. Prza je HL-DT-ST DVDRRW GSA-4166B , inace LG
stavi novi firmware, imao sam isti slučaj, a ako ti ni to ne pomogne, onda je odradila svoje...
novi firmware imao je neko takav problem i to je rijesilo.
kao što su već rekli... stavi novi firmware
ako to ne pomaže... onda je laser pred kraju![]()
ja imam slican zapravo isti problem, cita mi cd-e ali mi ne cita dvd koje je sprzila.
trebao bi mozda ocistiti lecu al nije mi se dalo dat 65kn za cd cistac.
stavljen je novi zadnji fw
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
budem sad probao, nije valda riknula. Nema ni godinu dana
edit: updaetao al neam prazne dvde da sprobam![]()
Zadnji uredio FatalERROR : 13-09-2007 u 19:08
Hehe.Onda ti jedino(mooooozda) moze pomoci ciscenje leca.A u mnogo slucajeva nepomogne,ali desi se i da pomogne.
da al opet tesko da pomogne jer lece citaju sve ostale dvd-e al ne sprzene naci da su lece ok onda je jedino problem u firmu nema druge
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
čini se da je prža riknula, sad nakon novog firmware-a mi izbaci error kad se przi. A DVD-e mi normalno ocitava, cd nisam probao prziti. Neznam jel mozda windows je u kurtz-u, al mi ga se neda mijenjat
. Sva sreca kaj imam garanciju
![]()
Pa ako ti je teško skinuti 4 vide i malo očistiti leću nosi na reklamaciju![]()
ako imaš garanciju nemaš kaj čekati...idemo idemo...brzo nosi to....![]()
Probaj moza ako je nisi odnio do sada... promijenit drugi prazni dvd. Imo sam ja slican problem s Verbatim dvd-ovima.. i od tada ih vise nikada ne kupujem sada sam samo na traxdata..
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Jel moguce da mi prža sve očitava i dvd-e i cd-e, a pržiti dvd-e nece dok cd prži bez problema?
Malo sm zbunjen![]()
Meni je bilo tako s nekim sd-ima i dvd-ima ali od onda koristim samo traxdatu i sve je ok
BESPLATNO SKIDANJE I SMS[/QUOTE]
Pa neće ti valjda snimač diktirati koje ćeš medije koristiti, treba raditi sa svakim medijem, nekim lošije nekim bolje.
Bookmarks