Imam Siemens MC60 i napravio sam sve one postavke za mms i aktivirao uslugu u vipu ,ali samo mogu slati,a ne i primati mms.Pomagajte! I još nešto mobitel je iz njemačke (T-mobile) postavke su bile na njemu.
Imam Siemens MC60 i napravio sam sve one postavke za mms i aktivirao uslugu u vipu ,ali samo mogu slati,a ne i primati mms.Pomagajte! I još nešto mobitel je iz njemačke (T-mobile) postavke su bile na njemu.
Zadnji uredio johnny : 22-05-2004 u 22:26
pogledaj pod mms postavke, trebala bibiti opcija DOPUSTI SPAM, ne znam zasto su ju stavili, kad sam ju iskljucio tojest onemogucio spam takoder nisam mogao primati mms poruke, kad sam ju ukljucio sve je bilo u redu poruke su uredno stizale.Poslao: johnny
pitaj nekog prijatelja da od njega prepišeš postavke ili traži da ti iz vipa pošalju ponovno postavke, ak ti se neda ih zvat odi na njihovu stranicu pa od tamo ih pošalji![]()
nisam našao tu opciju "DOPUSTI SPAM",kinfa dali imaš link gdje mogu poslati postavke na mob jer ja ne mogu naći na njihovoj stranici.
...pogledaj u podforum *MMS # EMS # xMS# Java*...imaš tamo thread sa postavkama MMSa...prepiši onaj za S55...nadam se da je slično...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks