Evo nakon nekih cca godinu koristenja sa mda compact II, poceo sam lagano razmisljati o zamjeni uredjaja.
Ono sto sam zelio kod novog uredjaja je: jaci procesor, vise memorije, kolko tolko upotrebljivu kameru ( citaj 2mp), wi-fi podrsku, integrirani gps, iste dimenzije kao i compact, te takodjer samo softwaresku tipkovnicu.
Tako da sam si u startu znatno suzio izbor uredjaja. HTC P3300 me kopkao dosta dugo, al reko nedam hrpu para za 200mhz proc i 64ram, 128rom memorije.
I tako naletio na Asus p535. posto sam dosad imao puno posla sa asusom, znam da su uredjaji vrlo kvalitetni.
I nakon pogleda na specifikacije: Dimenzije iste kao u compacta,
nema hw tipkovnicu,
Intel XScale PXA-272 520 MHz proc,
64ram 256mb rom memorije,
2mp kamera,
integriran gps ( sirf star III) i kompletan auto "kit" za gps
wi-fi podrska
rekoh sam sebi, to je to! doduse nema podrsku za 3g, edge i hscsd, ali to mi i nije toliko bitna stavka.
I tako sam danas kupio taj asus p535
Prvi dojmovi su odlicni, malo iznenadjenje je bio vec instaliran WM06, iako svugdje po shopovima pise da dolazi sa WM05, ovaj je vec na kutiji imao naljepnicu sa WM06![]()
Malo, al covjeka veseli. Takodjer sam u "bundleu" dobio i free spb-ov backup. nije naodmet imat takav software, a jos k tome dzaba i legalan
Ono sto sam odmah zamjetio ( nisam dosad koristio WM06 ) je da nema phone pad opcije pri pisanju sms-ova i opcenito teksta.
sve opcije pisanja su dostupne ali phone pada nema. Problem rijesen skidanjem prilagodjenog phone pada za WM06 s weba.
Uredjajem zasad vrlo zadovoljan, iako sam jos u fazi istrazivanja.![]()
Eventualna extra pozitivna i negativna zapazanja cu dopisat naknadno, a ako imate kakvih pitanja, zapazanja, sugestija o uredjaju slobodno napisite.

Odgovori uz citat
Bookmarks