hehe.. za koji dan (očekivan je četvrtak) na kioske dolazi novi mobil #50 sa malo uglađenijim izgledom, sa više strana = 100 i lijepljenog hrpta (koliko ja čujem).... ali i novim urednikom! naš dragi nekakšni nered odlazi na drugo radno mjesto i viđat ćete ga malo ili puno rjeđe nego do sada (znam da neki sad skaču od sreće, ali nemojte... plačite sa svima nama... nered RIP
![]()
![]()
)
eh... a prvi od vas koji se raspiše ovdje kakav mu je mobil #50 u odnosu na #49 po izgledu i formatu... ono, prednosti i mane uvedenih novosti, te ako bude dobar možda jednog dana ugleda i nereda te mu ovaj plati pivu u bazi (remyju u chromosu) i ćevape u čingaču... pusa od Ch3lavog nije zajamčena, ali možda se i dogodi! to su vam zadnji neredovi trzaji jer ga živo zanima kako će odjeknuti i zadnje promjene koje je potaknuo i proveo pa ga nemojte razočarati i raspišite se kako vam se čini pedeseti broj mobila.
eto, neredu je bed se bilo oprostiti, tako da sam morao ja dok se on ne oporavi od očiju crvenih od plača (al znam ja njega, doći će on na ovaj forum čim mu na poslu ne bu šef/ica u blizini)... ma bude se i on valjda još javio da vam pusti koju suzu...
sretno, nered, na novom radnom mjestu... falit ćeš nam jer tko će sad umjesto tebe radit nered... a u bazi ćemo se već naći pokoji put

).... ali i novim urednikom! naš dragi nekakšni nered odlazi na drugo radno mjesto i viđat ćete ga malo ili puno rjeđe nego do sada (znam da neki sad skaču od sreće, ali nemojte... plačite sa svima nama... nered RIP
Odgovori uz citat

), recimo u petak u 21:00 h, u lokaonici po izboru puka.

Bookmarks