igra zahtjeva dual-core procesor kao minimum, 2 GB RAm i 15 GB harda, nevjerovatno. tko to bude bez preoblema mogo pokrenut, svaka čast...
![]()
eto izasla je nova igrica nazvana stranglehold gdje ste u ulozi detektiva tequile,
http://strangleholdgame.com/
Sama igra je akcijska avantura na kojoj se radi u suradnji sa poznatim filmskim redateljem John Woo-om i glumcem Chow Yun-Fat-om. Radnja igre će se odvijati u Hong Kongu i Chicagu, a igra je svojevrsni nastavak na film iz početka devedesetih, Hard-Boiled. Danas je objavljeno da bi PC i Xbox 360 verzije igre trebale izaći 27. kolovoza, dok će verzija za PS 3 izaći 17. rujna ove godine.
igra ima 12gb!!!!!!
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
igra zahtjeva dual-core procesor kao minimum, 2 GB RAm i 15 GB harda, nevjerovatno. tko to bude bez preoblema mogo pokrenut, svaka čast...
![]()
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
kul, baš sam razmišljal kad bu izašlo nekaj u Max Payne stilu
@l337_m4n - svaki tjedan kad dođe nova tema o novoj igri, uleti post kak bude to super/turbo/mega zahtjevno i kak bu treba dat kuću na hipoteku za novi komp....WTF? Chill out.....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
sorry, al što je je, prvo sam si mislio skinut igru, al kad sam vidio 15 GB-a i zahtjeve, samo sam odusto. Kakva je igra, jel bar grafika odlična, nisam imao prilike vidjeti nikakve trailere ni nište...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Gameplay
Max Payne u novom ruhu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
lol...najzahtijevnija igra koju sam vidio
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
pa to i je zapravo najzahtjevnija igra ikad napravljena...
OMFG
al pogledajte grafiku
![]()
Bookmarks