Planiam kupiti novu N 73 , novi sam na forumu i relativno mlad učenik OŠ, pa bi molio iskusno društvo na forumu da mi da koji savjet za kupovinu. Mislio sam uzeti SE ali sam čuo da imaju problema sa yoisticom. Hvala
Planiam kupiti novu N 73 , novi sam na forumu i relativno mlad učenik OŠ, pa bi molio iskusno društvo na forumu da mi da koji savjet za kupovinu. Mislio sam uzeti SE ali sam čuo da imaju problema sa yoisticom. Hvala
A nokia N73 ima problem sa sporosti software-a i malo težim pisanjem sms poruka koliko čujem.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Hvala na savjetu, a li onda koji mi je realan odabir moba do te cijene
n73 je odlican telefon i neces pogrjesit s njim ali posto kazes da si osnovno školac vjerojatno ti netreba telefon sa funkcijama kao sto ima n73(symbian) pa si uzmi k800 koji je takoder jako bogat multimedijom....
Ili, možda da razmisliš o Nokiji 6233 u Simpa paketu koji košta samo 998 kuna. Jeftino prođeš, a dobiješ nabrijani mobitel! Starci ti još uštede.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
hvala vam na savjetima decki ali sve jedno jos cu razmislit i trazit po internetu
![]()
moja preporuka takodjer 6233 ili k800i
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ja kažem N73, ja sam bio do prije godinu i nekaj osnovno školac i tad sam imao isto symbian(ngage) i nakon njega svi ostali mobiteli mi dosade u 10 minut. k800 sam uzeo u ruke, malo browsao i isprobao i kasnije mi je bio bezveze![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
i ja sam bio osnovnoškolac kad sam kupio n73.. neznam, ja sam jednostavno bio prezainteresiran za symbian.. i nisam se razočarao..
Ako uskoro krečeš u srednju uzmi N73 jer će ti korisit na kontrolnima( ima dosta pregledan čitač word datoteka sa kompa ).
Ovo je nula i zajebancija naspram svega ostaloga sta N73 ima i mislin da se svakome ( ko može priuštit ) isplati kupit.
I još jedna zanimljiva stvar je šta T-mobile nudi dosta popusta za N73 kad produžuješ pretplatnički ugovor sa njima, to možeš vidit na njihovoj stranic.
hm rijetka su djeca koje zanimaju smart telefoni jer vecinu zanima kakva je kamera i dali ima mp3 i dali se maska moze promjenitako nespadas medu njih kupi n73 a ak spadas uzmi 6233 ili k800....
ma meni kaao osnovnoškolarcu mobovi su samo prolazili kroz ruke! jenostavno 10 dana mob je bio zanimljiv i dalje dosada samo bi ih mjenjao i uvijek je tuđiji bio bolji stoga ja predlažem prvo 6233 pa n73 pa k800 jer ćeš vidit nakon nkoie jel ti treba symb ili ne a sa k800 imas i cyber shoot
★★★★★
ja sam osnovnoskolac i imam N73, ali symbiane koristim 3 godine
i preporucio bih ti N73
Your age adjusted IQ score is 120 and the average score is 100.
slazem se n73 po mom misljenju definitivno!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Da ne otvaram novu temu,
Zanima me dal je mobtitel sporiji kad ima 2 gb nego 1 gb karticu(mislim na n73 i n80)? Bar je takav slučaj bio na ngageu
Ja sam imao 2GB u svojoj N80 prije par mjeseci i nema razlike. Doduše, popunio sam nekih 500MB.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja sam popunio 2gb, ustvari imam jos 200mb slobodno. malo je prorije ali imam puno programa instalirane na mob, pa...
Your age adjusted IQ score is 120 and the average score is 100.
Mob je spor dok ne ucita sve stvari a kasnije leti......
ako se mogu ovdje nadovezat samo ako mi moze neko rec za sta sluzi ona lampica plava do druge kamere na n 73 kod mene uopste ne trepce a trebala bi ??
tek dobio pa nisam znao kad je u stand by tad trepce uredu je sve
N73 je pre skupa i necu je uzet ali cu uzet 6233.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks