Odeš u dućan, kažeš što želiš. Oni to naruče i moraš doć drugi dan po to. Tako to djeluje u prodaji na ruke...
ps. sad sam se sjetio da sam se ja i rego kod njih ali ničeg od tog se ne sjećam više...![]()
Jedno pitanje:
ako hoću nešto kupitiu dućanu diskont24
da li moram nužno naručivati preko interneta ili mogu jednostavno doći u njihov dućan i odma kupiti u tom dućanu što želim???
da li netko ima iskustva s njima?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Odeš u dućan, kažeš što želiš. Oni to naruče i moraš doć drugi dan po to. Tako to djeluje u prodaji na ruke...
ps. sad sam se sjetio da sam se ja i rego kod njih ali ničeg od tog se ne sjećam više...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Kupio samo od njih skener, printer i bluetooth slušalicu... Sve preporuke, a u nekim stvarima su najjeftiniji.
....
Kod mene su u kvartu na trešnjevci, u zagorskoj ulici, ico tamo gdje na faks ideš autobusnom linijom od mažuranca prema voltinom...dodeš, naručiš i dobiješ to na ruke.. ja sam uzimao fotić + mem card..![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
i ja sam već kupovala kod njih i super su, samo ne možeš izbjeći to da moraš 2x odlaziti do njih.
doduše postoje neki 2. načini plaćanja, ali ja nemam kartice, pa ih nisam nikad koristila:
http://www.diskont24.com/pages.php?pageid=6
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Narucis i platis preko internet bankarstva i sutradan pokupis! Jedino sto ce te izaci malo skuplje zbog provizije banci!
Inace super su, narucivao sam stvari od njih, za 2 dana od uplate mi dostavili u S.Brod.
Bookmarks