da na vipu je bilo bar besplatno u toku dana gledat RTL sat vremena od19-20 satiwebu
E jel mi moze neko pomoc iman SE k800 i jel postoji neki program ili nesto da mogu gledat televiziju na mobu?
da na vipu je bilo bar besplatno u toku dana gledat RTL sat vremena od19-20 satiwebu
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Kako ti je mob 3G mozes na VIP-u gledat RTL besplatno (odredeni dnevni period) a mislim jos imas ili je bilo CCN, EuroSport ali to placas. A da ti postoji program za gledat ostale programe kao TV i jos besplatno mislim da NE.
jel zna ko kad se to moze besplatno gledat rtl, ne da mi se zvat szk, vjerojatno cu ovdje prije dobit odgovor- nadam se![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
da se ja nadovežem,a se može gledati na t-mobileu nešto besplatno,i šta mi treba za to?
Ma puca mi ***** za vip jel se moze gledat na tele 2 i di triban ic sve i kako cu namistit ffs?
bok,jel moze to raditi na k320(vip) i kako da to napravim
Daj plz recite ka boga vas molim jel moze tele 2 to radit
jeli može to raditi na moto v360 ?
pise ti gore... moram podrzavat 3G.
i moze objasnjenje.. kako da to koristim.. prego gprsa idem na kojus tranicu ili kako? :S bas da probam danas.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ja bi na w950 podržava tri ge i sve ostale pizdarije al imam te kobile pa onda neam pojma dikajtreba
Al nekad pise da nije prekriveno nekim signalom tako je bar bilo u mog prijatelja
Da, tamo gdje je free, kao RTL televizija, ako nisi pokriven 3G signalom, neće ti ni prihvatiti zahtjev.
Čista VIP-ova politika jer se live-TV može gledati i alternativnim putem. Dubrovnik nije imao 3G signal prije 2 godine, ali sam mogao normalno gledati streaming.
E, da caka bude veća, za RTL će ti kazati-ne može, ali kad stisneš CNN ili nešto drugo što se plaća, da vidiš kako onda prihvati. Tada nema obavijesti o "nažalost nemogućnosti prikazivanja jer se ne nalazite na području pokrivenosti 3G signalom".
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
A oce li tele 2 to uskoro dobit?
Trebao bi, ali oni imaju još problema s pokrivanjem 2G pogotovo 2,5G signalom Hrvatsku. U nekim zabačenim mjestima još se koristi nacionalni roaming, a mislim da im ugovor s VIP-om istjeće ove godine. Ili ne?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jel Se Moze To Na W900
Bookmarks