Ako može symbian zašto nebi mogao i dummy s40
http://www.novamobile.net/posts-q17-last.html
Ako može symbian zašto nebi mogao i dummy s40
http://www.novamobile.net/posts-q17-last.html
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
I, jesi instalirao? bas me zanima kak to radi u praksi i kakva je brzina programa ili je sporo do bola
eo ja skinuo i instaliro
vec sam imao taj prog. prije ali trial...ovaj je kraknut i turbo brzzzz
dakle, od samog ucitavanja...samo blicne i vec je tu...pa sve do rada...sve leti
jedina mana, barem za mene je sto je sve turbo sitno, mogao je font biti malo veci
inace, jako koristan program za java fonove !
konacno imamo COPY func. u s40 !
RoBee
EE tek sada vidim tvoj post!Izvorno postao Drug Mile
Program je strašno brz ali kao kolega kaže mali font,ali je to ok kada ima dobru pozadinu.
A kod mene me nešto drugo muči na 6233 za svaku akciju on traži dozvolu,pitam se dali se to može isljučiti!
EDIT:
Jedna zanimljivost je da kada pogledamo veličine memorije(preko programa>Properties C:/ & E:/) telefon i kartice one izgledaju veče nego tvornički definirane što je malo čudno jer su inače manje vrijednosti!
Za telefon kaže da ima 7,44MB
a za karticu od 64MB kaže da ima 65.39MB
NICE
![]()
Zadnji uredio VuKi : 28-10-2006 u 18:36
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
da, to sam skuzio..i meni trazi potvrdu za svaku akcijua to bas i nije neka fora...
-------------
Enabling Access Permissions:
Nokia Series 40 phones:
Go to MobyExplorer->Options->Application access->Phone access
Select Internet Access and set the access permissions to Never Ask.
Select Read User Data and set the access permissions to Never Ask.
Select Add and edit data and set the access permissions to Never Ask.
If you don't have the option to set these to Never Ask, then you most likely installed the unsigned version of MobyExplorer or you don't have the Thawte root certificate on your phone. In this case you can set the permissions to "Session" or "Ask Always". Please go here for instructions on how to download the signed version of MobyExplorer, or go here information on how to check if you have the Thawte root certificate on your phone.
Zadnji uredio robee : 28-10-2006 u 19:13
RoBee
ova verzija nije dobro krakicana, tak da ne mozes odabrati ''always allowed''![]()
Zadnji uredio robee : 28-10-2006 u 20:27
RoBee
jebeno... samo mi je to falilo sa symbiana!!!
nego, ima li netko registration key?? mozhda bi se tako mogli rjeshit ove gluposti shto stalno ispituje...![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Ja sam si skinuo onu gore verziju, crackanu i s keyom i program mi radi, ali kad ocu postavit sifru kaze mi da pristup nije dozvoljen i pita na svaki otvor datoteka dopustenje. Gledao sam u onim potvrdama ovlasti i ima nesto sto pise Thawte... i probao sam namjestit ali neide. Kako se to namjesti da neispituje stalno, gdje trebam nac u mobu????
Molim za pomoc!
Thawte certifikat dobijes sa verzijom 5.92 softvera...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Da uspio sam skuziti. Radi mi program samo sto mi se nesvida kada zakljucam neki file onda mi vise nemoze otvoriti, jer ne podrzava taj format datoteke. Ali u redu je, jel ima mozda nesto slicno sto moze staviti zastitu na mape??
Hvala
jel to postoji za 6230i u 208x208 rezoluciji???
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
jel moze neko link dat na full verziju?
ovi mi nerade
Ima li netko register code za taj program?![]()
Jel zna netko kako dobiti hrvatska slova (č,ž,š...) dok se čita .txt file?
Takodjer imam isti problem opisan na prvoj stranici ovdje,no nemogu skinuti onaj moby explorer jer nemam comp i ovdje dolazim samo mobom preko opere,pa lijepo molim da mi netko pomogne i stavi link za nokiu 6280 koji cu moci skinut mobom odavde.Hvala unaprijed!
Pa ugrađeni browser![]()
Dakle,nemogu uci u izmjenu imena fajlova moby explorerom jer mi mob odbija pristup,moze li mi tko pomoci molim lijepo?
Trebaš postaviti permissione java aplikacija, a i možeš se poigrati sa Phoenixom. Piše ti na Berminovoj stranici više o tome (http://www.bermin.net/certproblems.html).
Ja na mojoj N6280 nemam taj certifikat! Imam Thawte Consulting(pty), vazi do 2013.!
Zadnji uredio Sator : 02-08-2007 u 14:50
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Ja imam taj certifikat i kada ga aktiviram svejedno mi odbija pristup fajlovima,takodjer sam pokusao i sa programom Zeus ali ista stvar!Vidio sam da netko spominje verziju bez tog odbijanja pa dal tko moze stvit link za skinuti ali u formatu za mob,da nije zip ili slicno?
A sad kuzim,kod mene na n 6280 u postavkama aplikacijama nije dopusteno citanje korisnickih podataka i zbog toga program nece!Da li tko zna moze li se to namjestit nekako drugacije osim u postavkama aplikacija jer mi tamo ne dozvoljava nikakvu drugu opciju osim nije dopusteno?
Zadnji uredio Ico : 04-08-2007 u 16:40 Razlog: edit
Sve sam sredio skino sam ovaj vukijev samo me zanima kako zaključati određeni folder
Folder ne možeš, samo file.
Bookmarks