Da li se na N6233 ikako može promijeniti boja onog prozora za pisanje poruka? Dakle da bude recimo crn a slova kojima se piše bijela?
ovo pitanje je samo informativno....
jel uspio netko software od 6233 staviti u 6234 odnosno, jel netko do sada uspio debrandirati 6234??
koji je postupak?
hvala.
Da li se na N6233 ikako može promijeniti boja onog prozora za pisanje poruka? Dakle da bude recimo crn a slova kojima se piše bijela?
Kolik je meni poznato, NE!Izvorno postao Faca555
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa koliko sam skužio,vjerojatno se radi o istom hardveru unutar fona,al da nije vodafone ubacio neku zaštitu,kao npr Apple prije dolaska Mactela,testne konfiguracije su imale TPM modul bez kojeg nisi mogao instalirat OS X na x86 PC. Ovo je sad malo OT,al što znaš...
Ništa,Phoenix i kabel u ruke,i idemo poništit garanciju![]()
pa sa phoenixom sam se vec malo igrao....![]()
prvo sam sa phoenixom nadogradio firmware za 3.70 na 4.52 zatim sa NSU-om na 4.91....
ali sam citao po stranim forumima da to bas i ne ide jel je 6234 RM-123 a 6233 RM-145 i da je tu blokada......
a j****a,Vodafone štiti svoju investiciju. Dobar mob za ne baš previše para,pa se da otrpjet i malo brandinga. Mislim,ako ti branding smeta pa ga zbog toga ideš flashat. Jesi probao primijenit neku temu,pa da makneš Vodafoneove ikone? Frend na V360v samo stavio tvorničku temu sa V360 i sve super. A funkcionalno mislim da su 6234 i 6233 posve isti...
EDIT: sad sam tek skužio,pa kaj Nokia Software Updater radi s njim? Ja sam mislio da radi samo sa novijim Symbianima. Idem baš probat pa da ne moram nosit 6280 na s/w update
Evo dižem temu iz naftalina... Znam da ima tema o updateu firmwarea ali nisam baš shvatio vrijedi li sve što je tamo napisano ako hoću debrandati 6234 s Vodafonea?
Koliko sam shvatio trebam promijeniti product code u NSS-u tako da stavim neki od nebrandirane 6233 i onda normalno napraviti update za 6233 pomoću NSU?
koji je zadnja verzija softvera u 6234?
Meni je v3.7 od 15.05.06 i hoće li mi preko vip-a (gdje je kupljen) besplatno ubaciti noviju verziju?
I jel se isplati uopće gnjaviti ako ne dobijem nešto konkretno jer mi je i ovako stabilan mob i nama bugova?
Hvala
Zadnji uredio happydayhr : 01-09-2007 u 11:06
Nemam kabel...ide li kako bez kabela?
Imam samo bluetooth :-(
Inače jel se gubi imenik i ostalo flešanjem?
Bookmarks